Jump to content

Kihívás! Fejezd ki a háládat 7 napon át

2014. 12. 12. 14:23

Karácsony előtt szinte mindenkinek eszébe jut, hogy kellene valami jót tenni. Egyesek ilyenkor jótékonykodnak, mások önzetlenül segítenek a rászorulóknak, míg megint mások jobban odafigyelnek azokra, akiket szeretnek. Ha úgy érzed, sok mindenért hálás lehetsz az életben, fejezd ki a háládat egy 12 napos kihívás teljesítésével!

A karácsonyig hátralévő idő készülődésében, nagy rohanásában, a stresszes és tömegnyomorral elrontott ajándék hajkurászásban és a várakozásban ne felejts el valami jót tenni.

Ha szeretnéd, hogy hogy azok az emberek, akiknek hálás vagy valamiért, érezzék is a háládat, fogd magad, és a következő 7 nap mindegyikén fejezd ki a háládat ilyen vagy olyan módon.

Itt a teendő lista mind a 7 napra:

1. Küldj vagy vegyél virágot a szüleidnek.

2. Készíts kézzel írott köszönő kártyákat és add oda a hozzád legközelebb álló 5 embernek. Csak köszönd meg nekik, hogy ott vannak neked, és bármiben számíthatsz rájuk.

3. Adj egy jófej pincérnek extra magas borravalót.

4. Takarítsd ki egy szeretted házát vagy szobáját.

5. Készíts otthon házi süteményt vagy édességet, és másnap vidd be a munkatársaidnak, vagy a suliba.

6. Gondolj valakire, aki nagyon nagy hatással volt az életedre, de már nem tartjátok a kapcsolatot. Lépj vele kapcsolatba, hívd fel telefonon, küldj neki egy sms-t vagy képeslapot.

7. Főzz vacsorát valakinek, akinek aznap este nincs erre ideje.

(Fotók: popsugar)