Jump to content

Idén nyáron én már biztos nem maradok otthon! Ugye Te sem?

2022. 05. 31. 10:10

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian alig vártuk, hogy végre vége legyen a vírus sokadik hullámának és újra lehessen utazni. Szerencsére ezt most megint megtehetjük, és belevethetjük magunkat az új élményekbe! (X)

Márpedig, ha van erre lehetőségünk, miért ne tennénk? Köztudott, hogy az utazásnak rengeteg pozitív hatása van: segít az energiáink feltöltésében és csökkenti a stresszt is. Egy nyaraláson lehetőség van valóban a minőségi együtt töltött idő megélésére.

A Covidnak köszönhetően egy igazán nehéz időszakon vagyunk túl, ezért nagyon fontos a testi-lelki feltöltődés. Ehhez nem is találhatnánk jobb megoldást, mint egy vakációt, ahol életre szóló emlékeket szerezhetünk. Erre buzdít minket Győrfi Pál is a Kartago Tours Utazási Iroda óriásplakátjain és videójában! Az elmúlt két év óvatosságra intő üzenetei után, most itt az idő arra, hogy már ne maradjunk otthon!

Hajducsi Tamás, a Kartago Tours marketing igazgatója mesélt a Győrfi Pállal való forgatásról, amely Egyiptom egyik turista paradicsomában, Hurghadában, a Prima Life Makadi Resort & Spa Hotelben zajlott. A forgatás érdekes és izgalmas volt, a helyszín gyönyörű: kristálytiszta víz és aranyhomokos part, a Hotel alkalmazottai végtelenül segítőkészek voltak. A felvétel nehézsége az volt, hogy mivel közkedvelt, így nagy a forgalom ezen a partszakaszon, ezért csak hajnalban lehetett forgatni. Sajnos még így is előfordult, hogy beúsztak csónakok a képbe.

Egyiptom mellett igazán népszerű úti cél Tunézia és Törökország is, ezért érdemes minél előbb lefoglalni a nyaralásunkat, hogy ne csússzunk le a legjobb szállodákról és árakról. Tunéziába az elmúlt időszakban annyira megnőtt a foglalások száma, hogy új charter járatot kellett indítani az irodának. Ha szeretnéd megtudni, miért választja ennyi ember ezeket az országokat utazásuk célpontjául, nézd meg a www.kartagotours.hu oldalon az ajánlatokat. Rendkívül kedvező árakkal, számos úti céllal és megújult honlappal várják, hogy a Te álom vakációdat is megvalósíthassák! Foglalj most, és idén nyáron már tényleg ne maradj otthon!

(Forrás: Szerkesztőség)