Jump to content

Lenyűgöző hotel a világ legszebb strandjára nézve

2014. 12. 12. 18:47

Sok csodaszép hely van a világon, ám sokan úgy tartják, a Seychelles-szigeteken található Mahe partszakasza a Föld legszebb strandjait rejti. Az egyik ilyen strand felett épült fel a Banyan Tree, mely nem csak kilátása miatt számít földi mennyországnak.

A Banyan Tree Spa egy igazi luxus szálloda komplexum, még ha ebből a vendégek semmit sem éreznek. Mármint a komplexumból nem éreznek, a luxusból annál inkább. A szálloda vendégei ugyanis egymástól természetes módon elszeparált villákban tölthetik el éjszakáikat, melyek saját napozóterasszal és infinity medencékkel rendelkeznek. 

A luxus bungalók árába természetesen beletartozik a páratlan kilátás az Indiai-óceánra és az Anse Intendance strandra, melyet szokás a világ legszebb homokos tengerpartjának nevezni: fehér homok, türkizkék és kristálytiszta víz, korallzátonyok és pálmafák.

A Banyan Tree Spa emellett világdíjas wellness kezeléseiről, hihetetlenül megnyugtató hangulatáról is híres, és persze arról, hogy a vendégek csodásan alszanak az óceán morajlására éjszakánként.

Ha valakinek lehetősége van elutazni a földi paradicsomba, tegye azt október és május között, hiszen az év másik felében az óceán igen viharos is tud lenni.

(Fotók: Banyan Tree Seychelles)