Jump to content

Így változtad meg idén a hálószobádat!

2024. 01. 24. 19:00

A trendek jönnek és mennek, ráadásul a lakberendezésben ugyanúgy megtörténik mindez. 2024-ben így alakíthatod a hálószobádat kényelmessé és trendkövetővé.

Ha elérkezettnek látod az időt, hogy felújítsd a hálószobádat, akkor fontold meg az alábbi ötleteket.

Színezz!

Arról már írtunk egy korábbi cikkben, hogy az idei év színe a Peach Fuzz fantázianévvel ellátott, őszibarackra hajazó szín. Ez az árnyalat nyugtató hatású, amelyre ebben a világban nagy szükség van. Azért is esett erre a Pantone Intézet választása. Ez a szín is alapja lehet a hálódnak, de ha másban gondolkodsz, akkor is a természetes és nyugtató közül válassz.

Vegyíts!

Vagyis bátran merd használni a különböző anyagokat együttesen. Nemcsak színben, de textúrában és mintában is bátran kombinálhatsz. A természetesség jegyében használhatsz fából, kőből készül elemeket és kombinálhatod a bársonyt a selyemmel, vagy akár a vászonnal is. Színekben ne csordulj túl. Három színnél érdemes megállni és azokat felhasználni a padlón, a falon és egyéb, a szobában található kiegészítőkben.

Minőség

Ha csak aludni is jársz a hálóba, akkor is fontos odafigyelned, hogy mivel veszek körül magad. Az alvás és a hangulat minőségét is befolyásolja mindez. Éppen ezért szánj rá időt, energiát és pénzt, hogy kényeztesd magad. A jó minőség nemcsak kijár neked, de ha hosszabb távon gondolkodsz, akkor anyagilag is jobban megérheti.

Ágyfüggöny

A baldachin nemcsak a kisbabák ágyánál mutat jól. Az idei évben menő lesz bárhol alkalmazni. Választhatsz kecsesebb és rusztikusabb megjelenés között. Egy biztos, hogy egészen új karaktert ad a hálószobának.

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)