Jump to content

Ezért is szuperek a lányok, akik fiútesóval nőnek fel

2015. 07. 07. 11:14

Nem csak az formálja erőteljesen a jellemünket, hogy testvéreink között hányadik helyet töltjük be, hanem az is, hogy főleg lányok, vagy fiúk között nevelkedtünk-e. Egy kislánynak pedig mi sem állhatna jobban, mint egy vagány fiútesó, hiszen a srácoktól is rengeteg mindent el lehet tanulni!

Lássuk, mit is tanulhatnak a lányok az öcséiktől, vagy a bátyáiktól!

1.- Sportokat. Ha más alkalmas haver nem akad éppen a környéken, akkor a fiútesók kénytelenek lesznek beérni a kéznél lévő kishúgokkal is, ha focizni, birkózni, fára mászni, vagy pecázni támad kedvük. Így viszont a lányok remek formában lesznek, nem száll inukba a bátorság, ha egy kis játékos bunyóról, vagy halpucolásról van szó, és simán gólt lőnek bármelyik srácnak!

2.- Őszinteséget. A fiúk nem nagyon szoktak köntörfalazni, ami a szívükön, az a szájukon. A fiúk mellett felnövő lányok sem fognak sokat körülményeskedni, vagy kerülgetni a forró kását. Így nem kell másoknak azon tűnődni, vajon mit is gondolhatnak igazából.

3.- Egyedien csajosak. Nem volt senki, aki megtanítsa nekik, hogyan ’kell’ lányosnak lenni, így maguk fedezhették fel és alakíthatták ki nőies énjüket. Tőlük nem a kommersz megoldásokat, hanem az egyedi változatot kapod!

4.- Bátorságot. A fiútesók mellett minden nap meg kellett küzdeni valamiért, legyen az figyelem, kedvesség, vagy hogy őket is bevegyék a játékba. Ezért lesznek ezek a lányok sokkal vagányabbak és rámenősek!

5.- Humorérzéket. Nem csak jó vicceket tudnak mondani, de nem is pirulnak el a pikánsabb poénok hallatá, sőt, a srácokkal együtt röhögnek.

(Kép:Roland Lakis )