Jump to content

Mancs a bajban! Te is segíthetsz a menhelyen élő állatokon (X)

2024. 05. 09. 12:29

Negyedik alkalommal szervezi meg május 11-12-én (szombaton és vasárnap) a Mancs a bajban! nevű állateledel-gyűjtő akcióját a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány. A jótékonysági kampány keretében az INTERSPAR áruházakban több mint 30 állatvédő szervezet közreműködésével gyűjtenek száraztápot, konzervet, kutyaszalámit, alumínium tasakos nedves eledelt, jutalomfalatot, állatfelszereléseket és tisztító szereket a menhelyeken élő kutyák, macskák támogatására.

A hétvégi bevásárlásod során, ha lehetőséged engedi, látogass el egy INTERSPAR hipermarketbe, tegyél a kosaradba egy-két konzervet, száraztápot, vagy egyéb hasznos dolgot a cicák, kutyusok számára, és a fizetés után add le a kasszák környékén az önkéntesek gyűjtőpontjánál!

Nemes, de rendkívül nehéz feladat az állatmentés

Sajnos ma Magyarországon nagyon sok kutya és macska él méltatlan körülmények között, vagy éppen kóborol az utcán. A róluk való gondoskodásban végeznek példaértékű, sokszor emberfeletti munkát az állatvédő civil szervezetek, hiszen a menhelyekre kerülő kisállatok elhelyezése és táplálása rendkívül nagy kihívást jelent.

Tíz éve segítenek a SPAR vásárlói

A SPAR Magyarország az Országos Állatvédőrség Alapítvánnyal több mint 10 éve szervezi egész éven át tartó állateledel-gyűjtő akcióit, ennek a kezdeményezésnek az egyik legnagyobb szabású eseménye a Mancs a bajban! kampány. A SPAR ezen felül minden évben saját forrásból is támogatja az állatvédelem ügyét.

Segíts Te is a menhelyen élő állatokon

Ha számodra is fontos az állatvédelem kérdése, akkor keresd a Mancs a bajban! gyűjtőakció önkénteseit május 11-12-én (szombaton és vasárnap) az ország valamelyik INTERSPAR hipermarketjében, ahol a helyszínen megvásárolt termékekkel Te is támogathatod az állatvédők munkáját. Ők az itt összegyűlt száraztápot, konzerveket, kutyaszalámikat, alumínium tasakos nedves eledeleket, jutalomfalatokat, állatfelszereléseket és tisztítószereket a menhelyeken élő kisállatok ellátására és gondozására fordítják. Akár egyetlen doboz konzerv is nagy segítséget jelent!

Online is követheted a gyűjtést

Az akcióban részt vevő áruházak listáját a www.sparafenntarthatojovoert.hu/mancsabajban weboldalon érheted el, és ugyanitt hírt adnak a szervezők arról is, hogy a vásárlók önzetlen felajánlásának köszönhetően mennyi adomány gyűlt össze a bajba jutott kutyák és cicák számára.

Nagyon köszönünk mindent felajánlást!

(Forrás: Szerkesztőség)