Jump to content

Filmbe illő jegygyűrűs történetek

2019. 10. 04. 19:00

Még, ha nem is vagy nagy ékszerrajongó, pláne nem nagy viselő, egy-egy darabot mégis viselhetsz, mert az a szívednek annyira fontos. Lehet ez nyaklánc, fülbevaló, de általában az eljegyzéséi gyűrű a legkedvesebb érték.

A férfiak többsége egyáltalán nem rajong az ékszerekért, de ha megtalálják igaz szerelmüket, és összekötik az életüket, talán a karikagyűrű viselése sem okoz gondot. A hölgyek esetében ez egészen másképp működik, ugyanis a legtöbbjük imádja a csillogó és szép darabokat, legyenek azok bármilyen ékszerek.

Nagyon sokan ékszereikkel együtt térnek nyugovóra, azaz abban az időszakban sem veszik le magukról fontos darabjaikat, másik pedig minden nap levetik magukról az összes ékszert és csak másnap rakják vissza magukra. A napi viselet során annyira megszokjuk, hogy állandóan rajtunk vannak ékszereink, hogy talán meg sem érezzük jelenlétünket. Biztosan előfordult már veled is, hogy odakaptál a füledhez, nyakadhoz, ujjadhoz, mert nem érezted magadon az ékszert, megijedtél. A most következő történetekben ez a jelenség valósnak bizonyult.

Egy brit pár Amerikába utazott azért, hogy tisztességgel megünnepeljék azt, hogy már tíz éve egy párt alkotnak. A férfinak feltett szándéka volt párja kezének megkérése, ezért magánál hordta a megvásárolt gyűrűt. A legjobb pillanatot várta, és amikor úgy érezte, hogy eljött az a pont, akkor feltette a barátnőjének a nagy kérdést, és felé nyújtotta a gyűrűt. A válasz igen volt, a gyűrű a menyasszony ujjára került, még ha kissé nagy is volt. Csakhogy ez okozta a gondot, mert séta közben az új menyasszony ujjáról leesett a gyűrű, egészen egy rácsig, amely elnyelte az ékszert. Még rendőri segítséget is kért a pár a gyűrű kereséséhez, de nem lett meg. El kellett fogadniuk a tényt, hogy az eljegyzési gyűrűnek lőttek. Még néhány napot New York-ban töltöttek, de azután hazaindultak Angliába úgy, hogy semmilyen információt nem hagytak meg magukról.

Csak egy utcai felvétel állt a rendőrök segítségére és a közösségi média segítségét kérték a gyűrűt elveszítő fiatal pár beazonosítása érdekében, ugyanis a gyűrű előkerült. A pár gépe leszállt, és egy barát közölte velük ezt a hírt. Az elveszettnek hitt ékszer kalandos módon megkerült, visszakerült Angliába jogos tulajdonosához.

Egy kanadai férfi azonban szánt szándékkal ásta el az eljegyzési gyűrűt. Nem, nem bolondult meg, hanem egy tervet eszelt ki. Sárgarépát ültetett el a kertjükbe, és amikor a magot a földbe helyezte, az egyik köré és hónapokat várt arra, hogy kinőjön a gyűrű, azaz a répa. Amikor már eljött az idő, együtt ment ki a pár a répákat felszedni. A répaszedés közben a férfi többször mondogatta párjának, hogy szereti, majd amikor a bizonyos répa a nő kezébe került, a férfi letérdelt elé és feltette a nagy kérdést.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)