Jump to content

Break Room, a stresszlevezetés páratlan alternatívája

2016. 03. 22. 20:06

Melbourne városán kívül valószínűleg sehol nem kínálnak ilyen formában feszültségoldó tréninget. Mi a Break Roomban a pláne? A neve elárulja!

Egy hosszú, stresszes és negatív energiával teli nap után kivel ne esett volna meg, hogy szíve szerint ripityára törte volna az állandóan csipogó telefont vagy az irritáló hangon üvöltő tévét? Valószínűleg te is voltál már hasonlóan.

Ezt az érzelmi túlfűtöttséget ismerve, Ed Hunter érezte, hogy jó üzleti lehetőség rejlik az agresszív stresszlevezetésben, így létrehozta a Break Room-ot, azaz a szobát, ahol szétzúzhatsz mindent egy rózsaszín baseball ütővel, ami az utadba kerül.

A szobában a porcelántól kezdve a zöldségeken át minden fellelhető, sőt még személyes tárgyat is vihetsz magaddal, ha kedved támadna azt szétverni. A kicsit sem hagyományos stresszlevezetési alternatíva nagyon is népszerű lett, emberek tucatjai váltottak jegyet, hogy kiadják magukból a feszkót.

A belépő az extatikus ütlegelésbe 50 ausztrál dollár, amiért 10 percnyi szobahasználat jár. A Break Room feltalálója egyébként azt nyilatkozta a mashable. com-nak, hogy csak és kizárólag olyan tárgyakat használtak fel a berendezés során, melyek amúgy is a végét járják. Ed Huner azt reméli a szobától, hogy destruktív érzelmi túlfűtöttséget a falakon belül hagyják, és átlépve a küszöbön boldogan tekintenek a résztvevők a világra.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Marmalade  Facebook oldalát!
(Kép: mashable.com)