Jump to content

A nyár slágere: a fele-fele haj!

2015. 05. 20. 09:21

Imádni fogod az új divat trendet, ha örökösen bizonytalankodsz a hajszínedben, és nem tudod eldönteni, leginkább a szőke, vagy mégis inkább a fekete áll neked a legjobban.

Idén nyáron szerencsére nem kell kínzó döntéseket meghoznunk, és nem kell többé választanunk két szimpatikusnak tűnő hajszín között sem! Szörnyella de Frász példáját követve most igazán divatosak lehetünk, és ráadásul kompromisszumot sem kell kötnünk, legalábbis ami a frizuránkat illeti!

 

 

(Kép: pinterest)

 

 

(Kép: irockmynatural.com)

 

 

 

(Kép: trend-kid.com)

Akármilyen két összeillő hajszínt választhatunk és ezeket kombinálhatjuk a fejünk jobb és bal oldalán. Csak válasszuk el középen a hajzuhatagunkat Madonnásan és indulhat máris a nyári színkavalkád! Az új divatnak köszönhetően így nem csak azt domboríthatjuk ki, milyen jól áll nekünk a barna és a szőke IS, vagy a rózsaszín és a lila, de egyúttal különleges, figyelemfelkeltő és meghökkentő megjelenésre is szert tehetünk!

Bónuszként pedig akár bankot is rabolhatunk az új frizurával, a szemtanúk ugyanis egymásnak szögesen ellentmondó személyleírást fognak tudni csak adni rólunk, attól függően, melyik oldalunkat pillantották meg.

(Fenti kép: pixshark.com)