Jump to content

Charlize Theron mindenkit megnyugtat

2015. 04. 23. 20:50

Charlize Theron legutóbb az öregedéssel kapcsolatban nyilatkozott, és az ellen emelt szót, hogy a nők már nem érzik magukat vonzónak az idő előrehaladtával. A színésznő szerint túl nagy nyomás nehezedik a középkorú nőkre.

A 39 éves sztár az egyik amerikai magazin címlapjára került, és arról nyilatkozott, hogy milyen új perspektívát kapott az anyaság által. Őszintén beszélt arról, hogy kezdetben benne is éltek előítéletek az öregedéssel kapcsolatban.

- A mi társadalmunkban, a nők, ahogy öregszenek, lassan hervadó virágoknak érzik magukat. Ezzel szemben úgy gondolom, bármelyik korban okot találhatunk arra, hogy ünnepelhessük azt. Ezt üzenem azoknak a huszonéveseknek, akik rettegnek az öregedéstől. Megöregedni nem olyan szörnyű.

A színésznő, aki egy 3 éves kisgyermek anyukája is, ma már örül, hogy kicsit lassabb ritmusban él. Sőt, ha tudná, elmondaná minden huszonévesnek, hogy nem kell mindig ezer fokon égni.

- Azt mondanám nekik, hogy nyugodjanak le. Én mindig rohanásban voltam. Úgy éreztem, hogy kifogyok az időből. Most, hogy idősebb vagyok, tudom, hogy nem maradok le semmiről. Manapság nagyon jól esik megkönnyebbülve hazamenni.

Charlize Theron azt is elmondta, hogy amikor 30 éves lett, rájött, hogy már nem kell senkit sem lenyűgöznie, és végre igazán élvezhette az életet, ami egyáltalán nem rossz dolog.

 

www.huffingtonpost.com

Fotó: flickr.com