Jump to content

Csupa-csupa meglepetés és vágy

2022. 08. 14. 19:00

Nekünk nőknek nagy a hódítás és felizgatás tárháza. Használhatunk ehhez ruhákat, kellékeket, de elegendő a testünk is.

Olyan kevés kell a boldogsághoz és az örömokozáshoz. Mi mégis tárgyakban – akár drága tárgyakban – mérjük az értéket. Sőt, a szeretet fokmérője is sok esetben az, hogy milyen drága holmival lepik meg egymást a párok.

A jó kapcsolathoz, annak megtartásához sokkal kevesebbre van szükség. Sőt vágyfokozó, kedvcsináló hangulatot teremthetünk mi nők csupán azzal, hogy megmutatjuk amink van.

Nos, a fizikai és nőiességünket megmutathatjuk a kedvesünknek, de hogy nem legyen minden olyan direkt, nem kell azonnal belevetni magunkat a sűrűjébe. Haladjunk csak óvatosan!

A szex már akkor elkezdődik, amikor még ruha van az emberen. Legalábbis agyban. Elég csak valami erotikusra gondolni, és máris tovább vihetjük a szálat úgy, hogy a párunkat is beleszőjjük ebbe a gondolatmenetbe.

Ahhoz, hogy ki tudd használni a nőiességed, de mégis kicsit titokzatos, meglepő és huncut maradj, elegendő egy csók. Egy jókor – váratlanul – fülcimpán vagy nyakon harapás (persze csak finoman) vagy egy csók, beindíthatja a fantáziát és a kedvet is.

Sőt, ha úgy várod haza a párodat, hogy a nyakába ugrasz, egész testeddel érintkezel az ő testével, az is felkelti a kíváncsiságot. Lehet, hogy mögöttes gondolatként az lesz benne, hogy közölni szeretnél vele valamit, de ha nem követi mindezt semmilyen nagy bejelentés, akkor tudni fogja, hogy még vágysz rá.

 

Nem tudom ki, hogy van vele, de a spontán dolgok a legjobbak. Meg lehet tervezni sok mindent, de nem mindent érdemes. Már csak azért sem, mert sokszor kiszámíthatatlanok a tényezők. Ha például azt tervezed, hogy viszel az életetekbe egy kis romantikát, azt meg lehet tervezni. Ha azonban egy beszélgetés során gondolod úgy, hogy kezdeményezel valami kis huncutságot, azt kevésbé lehet előre bekalkulálni. Talán nem is érdemes, de ha úgy hozza a sors és a kedv, akkor ülj minél közelebb a párodhoz. Mutass nagy érdeklődést felé, aztán megérintheted a kezét, de ha kevésbé akarsz titokzatos maradni, akkor a belső combján is elidőzhet a kezed.

Csinálhatod úgy, mintha az otthonotokban való találkozáskor csak véletlenül érintkeznétek, de direkt, szexi mozdulatokkal, finom érintésekkel is húzhatjátok egymást.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pexels)