Jump to content

Te hogy szeretsz aludni?

2018. 02. 15. 13:32

Az,hogy milyen pózban alszol, többet elárul rólad, mint gondolnád. Nézzük, mi jellemző az egyes alváspózokra!

Oldalt fekve... felhúzott térdekkel...

Személyiségére a nyugodtság, megbízhatóság a jellemző. Türelmes, kedves, segítőkész típus, aki nem szeret másokkal vitába szállni. Optimista jellem, barátkozós, nyitott. A legrosszabb helyzetben is képes meglátni a jót. Optimizmusa és megnyerő személyisége feltölti a környezetét. Az emberek szeretnek a társaságában lenni. Igyekszik legjobb tudása szerint alkalmazkodni az új feladatokhoz, ingerekhez, helyzetekhez legyen szó az élet bármely területéről.Nem fél a jövőtől, tesz azért, hogy boldog, békés, és harmóniában gazdag életet élhessen.

Egyik láb felhúzva, a másik nyújtva marad...

Ez a póz a kiszámíthatatlan személyiségekre jellemző. Kedélyállapotuk, cselekedeteik, gondolataik ennek megfelelően gyakran hullámzóak. Nehezen határozzák el magukat, bizonyos célok elérése érdekében. Sokat hezitálnak, mindent alaposan átgondolnak, mérlegelnek. Mindennek megvizsgálják a pozitív és negatív lehetőségeit, következményeit. Ezeknek az embereknek a legfontosabb a családjuk, a barátaik, vagy éppen a párjuk. Kell valaki melléjük, aki megerősíti őket az érzéseikben, döntéseikben. Fontos számukra a nyugalom és a stabilitás.

 

Háton fekve...zárt kezekkel, és lábakkal...

Ezt a pózt nevezhetjük afféle katona póznak, ugyanis pont olyan, mintha vigyázzban állnánk. Céltudatos, szabálytisztelő, erős személyiségre jellemző. Pedáns, rendszerető ember, aki tudja, hogy mikor mit kell tennie. Konkrét célokat tűz maga elé, melyeket minden elé gördülő akadály ellenére elér. Leginkább magában bízik, tudja, hogy akkor nem csalódhat. Nem törekszik arr, hogy a társaság középpontja legyen, ugyanakkor képes arra, hogy néha napján lazítson. Jól felépített jövőképpel rendelkezik, sikerorientált, de mindenért keményen meg is dolgozik. Vezető típus legyen szó otthonáról vagy éppen a munkahelyéről.

(Forrás: marmalade.hu l Kép: pixabay.com)