Jump to content

A menyasszonyi csokor elkapásának győztes stratégiája

2015. 02. 18. 11:33

Akár bevallottan, akár titkon, de egy esküvőn minden hajadon lány arról ábrándozik, hogy ő szerzi meg a menyasszony magasba dobott csokrát. Ki mástól is tanulhatnánk meg a legtutibb módszert a győzelemre, mint a 46-szoros győztes Guiness rekordertől?

Egy amerikai nő felvételét kérelmezte a Guiness rekordok könyvébe, a versenyszám, amiben pedig indult nem más, mint az esküvő csokrok elkapása.

A hölgy úgy tűnik, az elmúlt időben mást sem nagyon csinálhatott, mint hogy lakodalomról lakodalomra járt, ugyanis sikerült nem kevesebb, mint 46 elhajított bokrétát megkaparintania. Állítása szerint 1996 óta több, mint száz esküvőn vett részt, ahol ezek szerint szinte minden második alkalommal sikeresen vetődött a repülő csokorért, a többi meghívott hajadon legnagyobb bánatára.

Ki más is lehetne tehát a legnagyobb, leghozzáértőbb szakértője a bokréta elkapásának, mint a Guiness rekorder, Jamie Jackson? Hogy mi a trükkje? Állítása szerint minden a jól átgondolt stratégiai elhelyezkedésen múlik.

-Jó előre kell tervezni, stratégiailag nagyon fontos, hol helyezkedsz el. Az én taktikám az, hogy előre állok, mivel a menyasszony rendszerint nem tudja, milyen messzire kell eldobnia a csokrot. Sok olyan esetem volt, amikor fel kellett ugranom érte. És olyan is előfordult, hogy közben véletlenül leütöttem egy-két kisgyereket.

A hagyomány szerint az a hajadon lesz a következő menyasszony a társaságban, aki elkapja az ara által a magasba hajított bokrétát. Történetünk esetében azonban sajnos még várni kell, amíg a rekorder fejét is bekötik. A 46 sikeresen elkapott csokor ellenére ugyanis Jackson még mindig szingli, de emiatt ő egy csöppet sem bánkódik.

(Jezebel, kép: shefinds.com)