Jump to content

Fiatalabb pasit az ágyba?! - egy férfi szemével

2014. 05. 08. 17:05

Egyre gyakoribb, hogy fiatal férfiemberek, idősebb hölgyeket keresnek szexuális partnernek és ez a jelenség fordítva is igaz. Sőt valljuk be, igazabb. Szórakozóhelyeken nem ritka látvány az egymásba fonódott pár, ahol egyértelműen látszódik a több évnyi korkülönbség. Megéri belebonyolódni a dologba?

A kérdés a szerelem hevében, természetesen nem az, hogy megéri-e. Hanem, hogy ott abban az adott pillanatban, jó-e. És hát általában jó. Na de vegyük kicsit végig, honnan is indulunk, mi a pontos téma, amit röviden boncolgatnék.

Izgalmas, jó-e, ha egy idősebb hölgy belebonyolódik szexuális kapcsolatba egy fiatalabb fiúval/férfivel?!

A válaszom (mint, a néhány évvel idősebb hölgyekért rajongó valaki) egyértelműen, igen. Mindkét fél csodálatos élményekkel lehet gazdagabb. A hölgy számára egy olyan vitalitás jelenik meg, amit talán középkorú párjától már nem tud megkapni, egy talán feszesebb test és egy irányíthatóbb partner. Ez esetben a nagy tapasztalat hiánya éppen, hogy szexis, nem pedig mint hátrány jelenik meg. A férfiembernek meg csupa izgalom a tapasztalt hölgy érintése, ahogy magával bánik, amennyire nyitott, és ahogy nem aggodalmaskodik olyasmiken, amiért egy húszéves (Ő is amikor annyi volt) sírógörcsöt kapna.

A felnőtt oldalak legkeresettebb lapjai a MILF és COUGAR (30-50 közötti, tapasztalt, szexuálisan túlfűtött hölgy) kategóriában találhatóak meg. Szóval hölgyeim a fiatalok körében is nagyon nagy az érdeklődés a „középkorú” (sic!), tapasztaltabb leányok iránt.

Nem szeretném definiálni, hogy mennyi is lehet a maximum korkülönbség, mert ez a szexben évtizedeket is jelenthet. Bizony. Tessék nyitottnak lenni és hajrá, ha mindkét fél szabad akaratából dönt, miért ne? Kérem felejtsék el az „Anyád lehetnék” megjegyzéseket, mert nem Ön az anyukája.

Azonnal félrerakni a konvenciókat, társadalmi elvárásokat. Ám egyvalamit ne felejtsenek el: ez szex, csak szex általában nekünk.

Nem keveredik az életre szóló nagy szerelemmel, mert csúnya sírás lesz a vége. Higgyék el, négy/öt évvel idősebb hölgy, egy életre szóló kapcsolatot jelenthet, ha úgy alakul. Nyolc évtől (saját tapasztalat) már rezeg a léc, ha meg ennél is idősebb a hölgy, mint a férfi, háát, nagy tételben nem fogadnék a rózsaszín jövőre. (A ritka kivételek, ez esetben is erősítik a szabályt).

Ha belefutnak egy romantikus estébe egy tizenöt évvel fiatalabb fiúval, élvezzék ki, sőt legyen belőle több este is. Döntsenek le minden akadályt, ne szégyelljék magukat, maguk előtt, legyenek büszkék, töltse fel Önöket önbizalommal a skalp.

De kezeljék a helyén a dolgot, játsszanak az első pillanattól. Nem álmaik hercege lesz (még ha akkor és ott, úgy is tűnik) és csúnya lelki sebeket ejt, ha komolyan vesszük azt, amit mi (fiatal férfiak), a lehető legritkábban veszünk hosszútávon számításba.

Ne hagyják ki az akár jóval fiatalabbal történő élményt, csak kezeljék a helyén, még ha pillanatnyilag egyedül is vannak. Fehér lovon, egy másik korosztály jön majd. :)

Jók legyenek,

Dr. Csé


(Fotó: abcnews.go.com)