Jump to content

Dobd fel az ujjaidat a trendnek megfelelően

2024. 04. 03. 19:00

Tavasszal elemi vágy fog el azért, hogy a természet színesbe öltözésével mi is lépést tartsunk. A téli sivárságot felváltja az újraéledés és ez bizony ránk is hatással van.

Rendre minden tavasszal előkerülnek a tavaszi és nyári ruházkodás darabjai, a könnyebb, szellősebb darabok ruhában és cipőben is és egészen hátra kerülnek a vastag ruhák. Ha nem vagyunk elégedettek a felhozatallal, akkor pedig vásárlunk újabb darabokat. Vágyunk a színekre.

Ám nemcsak a ruhatárunkkal tudjuk ezt megtenni, hanem a körmeinkkel is. Ideje hát szétnézni az új körömtrendek háza táján, hátha találsz valamit, ami megragadja a fantáziádat és megvalósítod vagy megvalósíttatod.

Ha nem szeretnél drasztikus változtatást vagy esetleg magadnak készítenéd a manikűrödet, de nem rendelkezel nagy magabiztossággal és rutinnal, akkor a francia manikűr neked való. Unod a fehéret? Válts színesre és a hagyományos fehér vég helyett gondolkodhatsz más színekben és a kedves matricák feldobják. Lehet az pillangó, virágminta, levelek. Bármi, ami a tavaszt idézi fel benned.

Egy kicsit merészebb megoldás lehet, ha a szivárvány színeivel játszol. Kezdheted óvatosabban. Csak néhány színnel operálsz vagy épp mintával. Magával a körömlakkal is játszhatsz. Abból alkoss a körmödön tavaszi mintát, például virágmotívumot.

A zöld örök kedvencünk és tavasszal igazán ideális. A zöld többféle árnyalatával játszhatsz. Váltogasd a fehér és zöld alapokat az ujjaidon. A zöld körmökön egyszerűen csak húzz egy vízszintes arany vonalat, míg a fehér körmökre zöld lakkal varázsolj egy-egy ágat. Csak egy szár és néhány levél.

Ha csakis zöldben gondolkodnál, akkor annak többféle árnyalatában gondolkodhatsz. Legyen erős kontraszt. Elég kétféle árnyalat. A világosabb zöld alapra mehet a sötétből néhány pötty és fordítva.

A piros körömlakk eléggé feltűnő, de ha ennél több feltűnésre nem vágysz, akkor a körömágynál lévő fehér részt ezúttal ne fesd be. Hagyd ki a kis félholdat és csak a többi részt fedd be a piros festékkel.

A további ötletekhez némi inspirációt ad a videó. Nem kell túlgondolni, pláne, ha megadnak készíted a manikűrödet és nem vagy a legprofibb. Egyszerűen is tudsz nagyszerűt kihozni a körmeidből.

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)