Jump to content

Vastag ajkak műtét nélkül, lemosható formában? Miért ne?!

2023. 06. 21. 19:00

Mi emberek olyan telhetetlenek vagyunk. Ha hullámos a hajunk, bizonyára mindent megteszünk azért, hogy kiegyenesítsük, de az egyenes hajúak loknikra vágynak. Akinek vékony az ajka vastagabbat szeretne…

Aki vastagabb ajkakra vágyik az kés alá felszik, esetleg más, fájdalmas megoldást választ, vagy választ valami kevésbé maradandó, de látványos megoldást, mint mondjuk a smink. Ez utóbbi megoldás kétségtelenül fájdalommentes, de nem is olyan tartós. Mindenesetre könnyű és gyors megoldást garantál, ha optikailag növelni szeretnénk az amúgy vékonyka ajkainkat.

Még mielőtt bármit is tennél, előbb arról szükséges gondoskodni, hogy az ajkak megfelelően hidratáltak legyenek. Az ajakápolók, balzsamok ebben segítenek. Ha már eleve egészségesek, szépek az ajkaid, sokkal könnyebb dolgod van az optikai csalásban is, ráadásul esztétikusabb a megjelenés is.

Ki hitte volna, hogy a szájceruza jó lehet erre. Na, de félre az iróniát! Olyan szájceruzát használni, amely a rúzsodnál, szájfényednél sötétebb árnyalatú.  Ez fogja megadni az „új szád” vonalát. Ezzel a ceruzával kövesd le az ajkaid vonalát, de egy kicsit távolabb, így máris vastagabbá teszed.

Ha már szájceruzát használsz az ajkaid vastagításához, akkor rúzs, szájfény is szükséges, de előtte vigyél fel alapozót is. Ha játszani szeretnél a fényekkel, akkor az ajkak közepén a fényes szájfény domináljon.

Nem vagy magamutogató és nem szeretnél merész rúzst választani? Ha az a vágyad, hogy vastagabbnak tűnjön a szád, akkor azonban kerüld el a sötét árnyalatokat, amelyek összenyomják a szádat. Éppen ezért az élénkebb színekkel játszhatsz, ha vastagabbnak akarod feltüntetni az ajkaidat, mint amilyenek.

A fenti megoldás ugyan nem ad állandó megoldást a vékony ajkakra, de cserébe bármikor elérheted a teltebb hatást.

És hogy hogyan kell ezt elképzelni a gyakorlatban? Íme!

 

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)