Jump to content

Ha mindened a farmered…

2022. 09. 15. 19:00

Kétségtelenül itt az ősz, de még bekukucskál a napfény és vele együtt a meleg is. Reggelente elkél a több réteg, amelyből később le lehet vetkőzni egyet-egyet, ahogy melegszik az idő.

A több rétegnek nem kell azt jelentenie, hogy pacuha az ember, csak tudni kell jól kombinálni. Sőt, akár farmerral is lehet viselni felsőket, amelyek összhatásban mégis eleganciáról tanúskodnak, mintsem slamposságról vagy túlzottan sportos megjelenésről.

Szeretnél stílusos, elegáns, de mégis kényelmes öltözéket viselni a hétköznapokban? Az egyik kedvenc és állandó darabod a farmer? A farmernek létjogosultsága van a munkahelyeden is?

Akkor mindenképp arra van szükséged, hogy a nadrággal együtt jól kombinálható felsőket találj. Így megmarad a komfortérzeted, amely tovább fokozható sikkessé is.

Nagyon egyszerű, mégis nagyszerű darab a fehér ing. Farmerral viselve mégsem az iskolai évnyitó érzetét adja, hanem eleganciát kölcsönöz neked annak ellenére, hogy alul farmert viselsz. Ha hozzá feltűnőbb övet, táskát, lábbelit viselsz, csak tovább emeli a szett báját.

Ha a farmernadrágod állandó darab, de a felső mintás, színes, azzal a nadrágodról bizonyára a felső testrészedre tudod terelni a figyelmet. Arra érdemes figyelni, hogy ebben az esetben szükséges minden más kiegészítőben arra ügyelni, hogy az egyszerűbb és egyszínű (lehetőleg a felsőhöz illő) legyen.

A fekete ugyan a gyász színe, de ki mondta, hogy teljes feketeségbe kell öltözni? Ha a fehér az eleganciát képviseli, ugyanez igaz a feketére. Akkor nem válsz gyászoló kinézetűvé, ha törekedsz a felsőn kívül minden másban összhangra törekedni csak nem feketében.

A csipke a női ruhák eleganciáját adja meg. Egy csipkés felső még a farmerhez viselve is szexi és nőies. Főleg, ha rajtad minden más darab is ugyanezt sugallja.

Ha a csipke nőies, akkor a selyemre is igaz ez. Viselj selyemből készült inget, blúzt és nemcsak sikkessé, de akár ünnepivé is válik a megjelenésed.

A csillám nemcsak a sminkben, a körmökön tűnhet fel, hanem a ruházkodásban is. Dobd fel a farmered egyszerűségét némi csillogással. Ebben az esetben is kerüld el a túlzásokat, mert azzal nem csak magadra tereled a figyelmet, de sokká is válhatsz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)