Jump to content

Virulhatnak a lábak ősszel, télen is

2020. 11. 09. 19:00

A nő nemcsak az öltözékétől nő, de a nőiességet a ruhadarabokkal nagyban ki lehet emelni. Arról nem is beszélve, hogy a hölgyek imádják a divatot és nem esik nehezükre a vásárlás sem.

Minden női ruhatárban megtalálható a szoknya és a ruha, de ahol ezek a ruhaneműk vannak, ott lennie kell harisnyának is. Ez a vékonynak tűnő anyag nemcsak öltöztet, de bármennyire is hihetetlen a férfiak számár, még melegítenek is. A legvékonyabb harisnya is betölti ezt a funkciót, azonban ennél jóval több a szerepe. Természetesen öltöztet, felhívja a figyelmet a lábakra és a cipőre, nem mellesleg még az alakformálásban is szerepe van.

A divat folyamatosan változó világára a harisnyák divatja is reagál, ennek megfelelően elmondjuk, hogy mivel teheted figyelemreméltóvá és divatossá viseletedet:

Felejtsd el a nem látszót

Sokan esküsznek a bőrszínükhöz leginkább hasonlító harisnyára, ha azonban a divattal együtt akarunk haladni, akkor a testszínű darab most felejtős.

Gondolkodj feketében

Ha szoknya és ruha viselésében gondolkodsz ősszel vagy télen is, akkor a harisnya az egyik legszükségesebb ruhaneművé válik. Abból is most feketét érdemes beszerezni. Mindenféle vastagságúban létezik fekete harisnya és még az anyagot tekintve is többféle termék közül választhatunk. Amiért örülünk, hogy idén nagy divat a fekete harisnya az, hogy a fekete köztudottan optikailag slankítja és hosszabbnak mutatja a női lábakat.

Mintázódj!

A fekete lehet egyszínű, minta nélküli harisnya, de ha vágyunk a különlegesebb darabra, akkor a mintások között keresgéljünk. A hosszában vagy keresztben csíkos, a pöttyös, a feliratos, a leopárd mintájú, a csipkének tűnő harisnyák között bátran válogassunk. A mintás harisnyák vonzzák a tekintetet, de zavaró az összkép, ha nem egyszerű, minta nélküli ruhadarabbal szeretnénk viselni. Ezekhez az egyszínű fekete harisnya a legoptimálisabb.

Ki is színesedhetsz

A színes harisnyák most is divatban vannak, de ezeket általában a merészebbek, bevállalósabbak viselik előszeretettel. Ebben a szezonban divatos a fehér harisnya, ám ez vagy elnyeri a tetszésünket, vagy nem. Más opció nincs is. És még ha tetszik is, arra gondolni kell, hogy vastagabbnak látszanak és az esetleges hibákat is sokkal feltűnőbbé teszi.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)