Jump to content

Szakadt, hímzett, bő. Így lehetsz divatos nyáron

2016. 03. 31. 17:00

A stílusirányzatok jönnek és mennek, mi pedig megpróbáljuk a lépést tartani. Ahhoz, hogy nyáron is igazán divatban jártasnak látssz, ezeket kell viselned a hőség idején is.

A nyári trend igazán laza és lezser, kezdjük csak a nadrágokkal. Olykor a nadrág kategóriát fel is lehet cserélni bő gatya szóhasználatra, ugyanis a nyári trendi viselet szerint a nadrágok szára extrém módon bővül. Az új divatnak számos követője lesz, ez már garantált, csakhogy alacsony és teltebb hölgyek esetében kimondottan nevetségesen állhat egy bőszárú nadrág, még tömzsibbé nyomja testüket optikailag. A magas és vékony nők azonban bátran viselhetik.

Ha már a lábaknál tartunk, akkor meg kell említeni a nyári és trendi cipőket is. A szandálok és cipellők terén a sok pánt hódít. Feltűnnek a zsinórok és a bojtok is.

Nadrágok körében megmaradtak a szakadások, ám azt még tovább cifrázzák, ugyanis hímzéssel, foltokkal tarkítják idén. A farmer kabátok és nadrágok szakadtak és sűrűn hímzettek, így lesz igazán divatos idei darab. A farmereket nem csak virággal, szakadásokkal, foltokkal, hanem csipkebetétekkel is feldobják.

Egy ideje már divatban vannak az overálok, amelynek nemcsak kényelmes, de lezser ruhadarabok is. A 2016-os nyáron is ideális viselet.

Ha a nadrág szára ling-lang, miért ne lehetne ugyanilyen a blúzok ujja is. Mutatós darabok, amelyek felé nem érdemes és nem is kényelmes blézert, kardigánt, bármilyen felsőt húzni, hiszen a harangujjak nem is érvényesülnének. Igazán nyári viselet tehát a harangujjú ruhák, blúzok, de a fodrok is érvényesülni fognak idén nyáron, amelyek eleganciát kölcsönöznek.

A divatban mindig megjelennek visszatérő elemek. Így van ez most is, a batikolt ruhák nyáron is hódítani fognak. A most divatos színű batikolt darabokkal egyáltalán nem lehet mellélőni nyáron.

A batikolás mellett a virágos sem lesz ciki. A tavaszt és a nyarat amúgy is a virágos, lombos növényzet jellemzi, így egyáltalán nem lepődünk meg, ha nyári viseleteink is kivirágoznak.

A ruhák, kabátok is foltosak lesznek, ráadásul nem is egy anyagból állítják össze a ruhadarabot. Ami pedig nem szakadt és foltos, az szinte biztos, hogy hímzett.

Az idei nyár a színek, a minták kavarodása még a táskáknál is megmutatja magát. Nem is szükséges új darabot vásárolnunk. Elég, ha egy régi, unalmasabb válltáskánkat kitűzőkkel és matricákkal újítunk fel. Mindjárt divatos kiegészítője lesz öltözetünknek.

(Forrás: youqueen.com, cinefog.com/kép)