Jump to content

A szakadó esőben is az átlátszó a divat

2016. 03. 06. 17:42

Nem kell szürke ruhákban járnunk csak azért, mert az idő is az. Itt a tavasz, ideje feldobni ruhatárunkat egy kis csavarral.

 

Ha lehet hinni a meteorológiai előrejelzéseknek ismét jön az esős idő. Sőt, ha a szél is ugyanúgy feltámad majd, mint a hét elején, megint nyakig fogunk ázni, ilyenkor ugyanis maximum az arcunkat tudjuk megóvni az esőtől, az is csak akkor, ha pajzsként tartjuk magunk elé az ernyőt.

Azért kicsit derűsebb oldalát tekintve a szomorú valóságnak, ki kell emelnünk, hogy tavasz van. Bizony vége a szürke télnek, így már csak türelemmel kell lennünk, hogy az időjárás is hozzá igazodjon a naptárhoz. Addig is elkezdhetjük előkeresni a tavaszi ruhákat, cipőket, kiegészítőket vagy ha már unalmasak a régi darabok, jöhet egy kis gardróbfrissítés!

Ideje hogy a sötét, szürke és fekete dominanciájú szettjeinket elfelejtsük és becsempésszünk valami vidámat összeállításainkba, hiszen attól, hogy odakint zuhog az eső és minden olyan borús, a mi hangulatunkat nem kell, hogy megbélyegezze az időjárás.
A tavasz mindig is esőáztatta évszak volt, hol özönvízszerű, hazáig csónakázós, hol gyengén szitáló, de éppen olyan elázós formában.

Jó hír, hogy idén tavasszal egy kényelmes gumicsizmába, esernyőbe vagy esőkabátba bátran befektethetünk, ugyanis nagy divat lesz.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Marmalade  Facebook oldalát!
(Kép: squidlondon.com Forrás: marmalade.hu/hirado.hu)