Jump to content

Nyári könnyed és trendi öltözékek

2015. 07. 27. 19:48

Igaz, hogy a nyár felén már túl vagyunk, de sosem késő bevásárolni a könnyű és trendi nyári rucikból! Július vége felé a boltokban megjelennek az ősziesebb darabok, ez pedig azt jelenti, hogy a kifutó nyári termékeket leárazzák, így szuper áron juthatsz olyan ruhákhoz, melyeket egész augusztusban és szeptemberben hordhatsz!

1. Romantikus váll nélküli felsők
Az idei nyár egyik legnagyobb slágerei a hófehér, romantikus, csipkés, könnyeden légies darabok. Legyen szó akér ruháról, akár felsőről, ezzel nem foghatsz mellé. Válassz bő szabású, előnyösen takaró, de vállat szabadon hagyó hankönnyű fehér felsőt, melyben nem kell szégyenkezned az esetleges pocak miatt, ám mégis megvillanthatod csokibarnára sült szexi vállaidat. Az ilyen felsőket bátran kombinálhatod farmerrel vagy farmer sorttal időjárástól függően, és kényelmes szandállal vagy akár tűsarkúval alkalomtól függően.

2. Színes és boldog
A napbarnított bőrön remekül mutat egy-egy élénk piros, rózsaszín, barackszínű vagy narancs ruha. Keresgélj a leárazott nyári termékek között egy könnyű ruhácskát vagy nadrágos rompert, jumpsuitot, mellyel te lehetsz augusztus nyári királynője! A minden alkalomra tökéletes viseletet ünnepélyessé teszi az élénk szín, de éppúgy viselheted szandállal egy nyáresti sétához, mint magassarkúval a szombat esti buliba.

3. Érdekes minták
Ha körbenézel a leárazott, akciós nyári ruhadarabok között, biztosan számtalan színes, mintás, '70-es évek stílusára emlékeztető, vagy a mostanában divatos bohém, hippis, törzsi mintákkal ellátott rövidnadrágokat. Válassz csípőfazont, mely remekül variálható egyszínú crop toppal, és ne félj a nőies és szoknyás fazonú sortoktól, melyek romantikus hatást keltenek, de mégsem kell annyira megmutatnod a combjaidat, mint egy rövid farmersortban.

4. Virágos ruhácska
A nyár kötelező darabja egy könnyű, virágmintás nyári ruhácska. Most, hogy már az őszi kollekciókat kezdik árusítani, biztosan találsz jó áron egy kedves, divatos, csajos darabot, mely jól jöhet a forró augusztusi napokra és a késpi nyaralásra is. Szalmakalappal, szandállal tökéletes vakáció öltözék, és zenei fesztiválon is megállha a helyét!

 



(Fotó: mimiikonn)