Jump to content

Tavaszi stílus suli: viharkabát

2015. 03. 31. 18:08

Az átmeneti évszakok egyik legnagyobb divat trendje a viharkabát, mely örök és megunhatatlan ősszel és tavasszal is. Ha van már ilyen trench coatod, vedd elő bátran, ha nincs szerezz be egyet!

A viharkabát többféle színben és hosszban kapható, manapság már egyre divatosabbak a trench coat különböző nőiesebb stílusai is. A klasszikus verzió camel, azaz bézs színű vagy fekete, könnyű anyagból készült, övvel összeköthető, szabása és nagy gombjai miatt begombolva és kigombolva is hordható. Alapvetően elegáns, nőies, sikkes stílusú, ám sportos öltözetekhez is jól megy.

Íme három mód, hogyan viseld a viharkabátot tavasszal.

1. Melegebb időben, vagy olyan esetben, amikor nem a kabáton, hanem magán az öltözéken van a hangsúly, hordd úgy a viharkabátot, mintha köpeny lenne. Vesd lazán a válladra, mely keretet ad öltözékednek, melegít, de felhívja a figyelmet ruhádra. Ez esetben talán a fekete szín a leghatásosabb, és remekül megy a köpeny-módszer elegánsabb, alkalmibb öltözékekhez.

2. Rugaszkodj el a klasszikus színektől és válassz különleges színű viharkabátot, ami feldobja egy kis színnel öltözékedet. Egy szép kék, különleges sárga, vagy tavaszias barackszín remekül fog mutatni  gardróbodban és persze rajtad is, főleg, ha monokróm öltözékeket választasz a kabát alá: vagy teljesen fehéret vagy teljesen feketét.

3. Ha a klasszikus camel, azaz bézs színű viharkabát mellett döntesz, igazán csodás összehatást tengerészkék csíkos felsővel és kék famerrel érhetsz el. Ez a visszafogottabb, hétköznapibb viselet is különleges a trench coattal együtt, ráadásul akár tornacipővel is sportosabbá teheted az összehatást.



(Fotók: misslouie, youtube)