Jump to content

A Golden Globe gála legszebb ruhái

2015. 01. 12. 09:58

Új év, új díjátadó szezon! Az év második legfontosabb filmes díjátadója zajlott vasárnap Los Angelesben, a Golden Globe Gála, azaz az Aranyglóbusz díjátadó. Lássuk, a legnagyobb hollywoodi sztárok mit húztak elő szekrényükből erre az estére...

1. George & Amal Clooney
A színész Életműdíjat vehetett át a gálán, melyhez nem kevesebbet, mint az esküvői szmokingját vette fel. Felesége, Amal káprázatosan egyszerű Dior Haute Couture ruhájához hosszú, fehér kesztyűket húzott.

2. Julianne Moore
A kiváló színésznő - a legjobb színésznő drámai kategóriában díjat meg is nyerte! - ragyogott egész este. Nem csoda, Givenchy by Riccardo Tisci estélyije csillogó, alsó részén pedig ezüstöts tolldíszítésű.

 

3. Reese Witherspoon
A szőke színésznő is csillogó ruhát választott, ám visszafogottabb stílusban:  egyszerű vonalú, klasszikus Calvin Klein estélyiben tündökölt, remek frizurával.

4. Amy Adams
A legjobb színésznő vígjáték vagy musical kategóriában díjat ebben a púderkék Atelier Versace ruhában ünnepelte, mely remekül illik hófehér bőréhez és vörös loknijaihoz.

5. Naomi Watts
A nagyszerű színésznő a divatos sárgát választotta a Golden Globe Gálára, de Guccival nem is nyúlhatott volna mellé. A csillogás nála sem maradhatott el: Bulgari nyakékje felfoghatatlan mennyiségű gyémántból készült.

6. Kate Hudson
A kétgyermekes színésznő ezúttal is merészet húzott és kockázatot vállalt sokat mutató ruhájával, de jól tette: hihetetlenül szexi a mélyen kivágott, csípővonalnál pedig áttetsző fehér költeményben.

7. Lupita Nyung'o
Az Oscar-díjas színésznő csodálatos stlíusérzékkel rendelkezik, és most sem okozott csalódást választásával: a mesés lila-fehér Giambattista Valli estélyi a gála egyik fénypontja volt.

8. Jennifer Aniston
Valljuk be őszintén, a színésznőnek még a ruhájánál is jobban állt vőlegénye, Justin Theroux, ezért maradt is a klasszikus vonalú, elegáns feketénél.

9. Jennifer Lopez
JLo 40 felett is JLo, nem hazudtolta meg önamgát. Köpernyszerű ruhája még így is sokat mutat, van is mit: szexi lábak, és mély dekoltázs, ahogy azt kell!

10. Heidi Klum
A négy gyermekes modell szintén hibátlanul néz ki 40 felett: bronzbarna bőréhez fantasztikusan illik ez a tűzpiros és dögös ruha.

(Fotók: people)