Jump to content

Az első fotók Angelina Jolie esküvői ruhájáról

2014. 09. 02. 16:24

Aki nem hallotta volna, a híres Brangelina pár egybekelt. People magazin elkészítette az exkluzív interjút és a képeket. Angelina, mint mindig, most is gyönyörű volt és teljesen elvarázsolt minket. Nézzük a fotókat a tökéletes esküvőről!

Az amerikai magazin megörökítette a Jolie-Pitt család esküvői ceremóniáját, így az albumát is. Maga az esküvő augusztus 23.-án volt és a franciaországi Cháteau Miraval-ban tartották. Természetesen Angelina-t rakták a címlapra, aki egy lélegzetelállító Atelier Versace ruhát viselt.

A ruhát személyesen Donatella Versace tervezte a színésznőnek. A ruha elefántcsont színű selyem és szatén anyagból készült, spagetti pánttal. A szoknya alja és a fátyol pedig ízléses kézzel varrt hímzéseket ábrázolt. Az absztrakt rajzok a gyerekek rajzai, amit a mesterszabó Luigi Massi varrt fel egyenként kézzel. Angelina az interjúban azt is elmondta, hogy mást el nem tudott volna képzelni, aki elkészíti ruháját: „Luigi olyan számomra, mintha családtag lenne. Nagyon jól éreztük magunkat, miközben a ruhát terveztük a gyerekekkel.”

Mindenesetre kicsit furcsálljuk, hogy a gyerekek rajzai díszítették a menyasszonyi ruhát. Ezeket a skicceket inkább a hűtőre szokták kitűzni, nem?

„Egy kifejezetten különleges nap volt számunkra, amit megoszthattunk a gyerekekkel és nagyon boldogok voltunk.” – mondta Brad és Angelina. A gyerekeknek is megvolt a saját feladatuk. Zahara és Vivienne voltak a virágot szóró lányok, Shiloh és Knox vitték a gyűrűket az oltárhoz és végül Maddox és Pax kísérték Angelina-t az oltárhoz. Az interjúban azt is elárulták, hogy a gyerekek is besegítettek a fogadalomba és Pax még egy tortát is sütött.

+1 információ az álomesküvőről: Brad Pitt elfelejtette berakni a csokornyakkendőjét, ezért kölcsön kellett vennie Maddox-ét. Egyszerűen imádnivaló!

Forrás és fotók: cosmopolitan.com