Jump to content

Egy gyűrű, ami megmondja, ha csörög a telefonod

2014. 06. 17. 11:46

A mai világban már minden a technológia körül forog. Így jött képbe a ’Ringly’, ami egy olyan ékszer, ami értesítéseket küld, ha valaki hívott vagy kaptál egy smst.

A 18 karátos aranygyűrű értékes kővel van díszítve, ami több színben kapható. Egy olyan gyűrűről, amit tényleg egy ékszertervező tervezett, nem mondanád meg, hogy ha szinkronizálod a telefonoddal és alkalmazásaiddal, elkezd rezegni az ujjadon. Végre nem kell mindig kézben tartanod az okostelefonodat.

Christina Mercando, a Ringly feltalálója már mindenhol dolgozott, még az eBay-nél is. Élete része volt a művészet és a technológia is, és ekkor jött az ötlet, hogy ötvözze a kettőt. „Sokszor megesett velem is, hogy fontos telefonhívásokat nem hallottam meg, mert a telefonom a táskám alján volt. Ekkor hasított belém. Én gyönyörű dolgokat szeretnék létrehozni és ha azok már megvannak, akkor szeretném a technológiát is belecsempészni.” – mondta Mercando.

Ez a kis szépség több dolgot is tud: Egyrészt értesítést küld, vagy kapcsolódni tud a telefonra, és ha túl messze vagy a telefonodtól, akkor jelez, nehogy otthon feletjsd például. A legjobb pedig, ha megérinted a gyűrűt, akkor a telefonod elkezd rezegni, így megtalálod a táskádban.

Ki tudja, lehet, hogy ez a jövő trendje?

Forrás: www.elle.com

Fotók: www.crowdfundinsider.com

www.gizmag.com www.brit.com