Jump to content

Turbózd fel a szilveszteri hangulatot!

2023. 12. 27. 19:00

Közeleg az újév, de nem akarod elengedni fergeteges buli nélkül? Az ötlet jó, de ha bajban vagy, hogy mivel szórakoztasd a vendégeket, akkor jövünk mi.

A szilveszter a visszatekintés, az előre nézés, a fogadalmak napja, de lehetőséget kínál arra is, hogy egy remek partival búcsúztassuk 2023-at. Ha bulit szerveztél, akkor a zenén, táncon kívül mással is lehet szórakozni, szórakoztatni.

Hoztunk néhány játékot, amely jól jöhet, ha a buli kezdene leülni.

Elővehetitek a klasszikus társasjátékokat is, ugyanakkor a modern technika adta lehetőségek még szélesebb játékrepertoárral állhatnak elő. Mindenképp olyan játékokat kell választani, amelyet többen játszhatják.

Akár karaoke vagy táncos is lehet, sőt, igazából ezek lehetnek ilyen alkalommal a legszórakoztatóbbak, a legmegmozgatóbbak. A rajzolós, kitalálós játékok is remekszórakozást ígérnek. Pláne, ha a rajzkészség nem a legtökéletesebb. Az Activity kiváló és szórakoztató társasjáték. Általában nagy nevetésekkel vegyített.

Előrukkolhatsz saját készítésű kvízekkel, amelyet még most sem késő előállítani. Minél érdekesebbek a kérdések, annál maradandóbb lesz az élmény is.

Egy másik saját késztésű játék visszatekint az elmúlni készülő évre. Készíts elő néhány lapot, amire olyan kérdéseket írsz fel, amelyre kíváncsi vagy, hogy a többiek mit reagálnak. Készíts elő jó sok kártyát és tedd fel a kérdéseket, például, min nevettél a legjobban 2023-ban? Melyik munkatársad kergetett az őrületbe? Melyik volt az idei legjobb film, amit láttál? Mi volt legcikibb történés 2023-ban? A kérdések száma tehát végtelen. A kihúzott kártyákra kell válaszolniuk a játékosoknak. Kiváló alaklom arra, hogy a kínos csend megtörjön vagy egyáltalán be se következzen.

Előkerülhetnek a kártyák is. A klasszikus kártyákon túl sokféle változatban lehet gondolkodni. A lényeg, hogy megtalálják egymást azok, akik nyitottak a szórakozásra és a játékra.

Nem túlságosan mozgató játék, de bizonyára szórakoztató lesz vicces videókat nézni. Készülj YouTube válogatással, hogy megmosolyogtasd a vendégeket.

Készíthetsz fotókeretet, amelyet saját módon díszíthetsz. Vegyél néhány szilveszteri kalapot, álarcot, szemüveget, parókát és egy külön sarkot különíts el annak érdekében, hogy a vendégek szórakozzanak a vicces jelmezekben. Ne feledkezzetek meg ellőni néhány fotót, hogy a következő években vissza tudjátok majd nézni azokat és a szórakozás tárgyát adhassák.

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)