Jump to content

Ne várd a csodát, cselekedj!

2015. 12. 29. 16:00

Sokan vannak egyedül, azaz nem is egyedül, hanem társ nélkül. Az ünnepek így kicsit másabbak is. Látni, hogy mások boldogok együtt, nehéz elviselni szingliként. Jó látni, csak kár, hogy nem érezheti azt mindenki.

Nem kell ennek így maradnia, tenni is lehet érte. Nem is kell boszorkányhoz szaladni azért, hogy néhány praktikát bevessünk annak érdekében, hogy bekopogtasson életünkbe végre a nagy ő. Létezik egy népi hiedelem, amelyre most nincs is igazán lehetőség, hiszen eszerint tépni kellene egy falevelet és a kívánságodat arra kellene felírni, majd a szélben elereszteni. Tél lévén a fák kopaszak, legközelebb ezt tavasszal teheted meg. Ha nem akarsz ennyi időt tétlenül várni, akkor nyúlj más tárgyak után, amelyeket bevethetsz a szerelem bevonzására. Mielőtt nagyon belemerülnénk, érdemes tisztázni, hogy vannak párkapcsolatot vonzó, valamint erősítő tárgyak. Az ideális férfit bevonzó tárgy lehet a bazsarózsát ábrázoló kép vagy bármilyen tárgy elhelyezése. A nő szépségét szimbolizálja ez a virág.

A szív már régóta a szerelem szimbóluma. Bármilyen anyagból kivághatsz, formázhatsz szíveket, amellyel szobádat díszítheted, képet készíthetsz, de viselhetsz szívekkel díszített ékszert, vagy szív alakú medált is.

A delfineket, főleg párban lévő delfineket ábrázoló szobor vagy kép is kedvelt szerelemhozó. A feng shui is alkalmazza, még hatékonyabb, ha a szobrot a szerelemsarokban helyezed el. Fogj két madzagot a kezedbe, és amíg összekötöd azokat, kívánj! Ezt a madzagot tedd ki otthonodban, amely emlékeztetni fog kívánságodra, és amíg erre gondolsz, a gondolat teremtő erejével belép életedbe az igazi. A csomó a védelmet jelenti, a madzag a szerelmi kötést. Rózsakvarcból készült ékszereket hordva felerősítheted az értelmeket. Az érzelmi blokkok feloldásával sokat segíthetsz magadnak abban, hogy merj kinyílni, elengedni a negatív gondolatokat és értelmeket.

A delfinpár mellett vagy helyett a turbékoló galambokat ábrázoló szobor, kép is hatással lehet szerelmi életünkre, azaz annak kialakulására.

Gyújts piros gyertyát otthonodban, merülj bele a pislákoló láng nézésébe és képzeld el magadban azt az ideális férfit, akit oldaladon szeretnél látni. Képzeld el a szerelmet, koncentrálj ezekre a képekre. A piros ruha nemcsak kacér, de a tekinteteket is odavonzza. Ha buliba mész és szingli vagy, de nem szeretnél sokáig, merj pirosban tündökölni. Közeledik szilveszter. Ha elhívtak egy buliba, semmiképp ne utasítsd vissza, ki tudja.

(Kép forrása: efengshui.org)