Jump to content

Készen áll a hosszú útra?

2017. 06. 29. 14:36

Gondtalan és biztonságos utazásra vágyik? Családját szeretné egy olyan autóba ültetni, melyben az utazás igazi élménnyé válik? Dőljön hátra és élvezze az utazást a prémium felszereltségű családi crossoverrel. A NISSAN QASHQAI készen áll az útra és Ön!?

Ismerje meg a nyugalmat, melyet az Aktív Biztonsági Pajzs rendszere nyújt. A 8 különböző biztonsági rendszer egymással együttműködve garantálja a magabiztos vezetés élményét. Vészfékezés frontális ütközés kockázata esetén, holttér figyelmeztetés, 6 légzsák, csak pár, a számtalan vezetést segítő rendszer közül.

A sokoldalú tárolási lehetőségeknek köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie. Rejtse el értékes tárgyait a padló alatti rekeszekben, alakítson ki sík csomagtér padlót, a hátsó ülések lehajtásával, vagy hagyja üléseit felhajtott pozícióban és hozzon létre akár 16 féle csomagtér kombinációt a csomagtér-elválasztó segítségével.  A QASHQAI egy sor hasznos és innovatív megoldást kínál önnek. Alakítsa igényei szerint!

A fényűző utastérnek, a kitűnő tartást adó és deréktámasszal ellátott vezetőülésnek, a térdpárnáknak, valamint hangulatvilágításnak köszönhetően igazi luxus körülmények között utazhat.

Vigye haza most akár több mint 1 000 000 Ft kedvezménnyel! Korlátozott darabszám!* Duna Autó, az autóváros! Óbuda, Zay utca 24.

*Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!

 

(Forrás: szerkesztőség)