Jump to content

Mi a terved nyárra?

2021. 07. 03. 19:00

Sokan már a jól megérdemelt nyári szabadságukat töltik és belevetették magukat a nyaralás örömeibe. Te mit tervezel nyárra?

Nem mindenkinek fér bele a nyárba a nyaralás. Ezt okozhatja idő- és/vagy pénzszűke, de nem jelenti azt, hogy a szabadság idején vagy a nyári hétvégéken nem lehetne olyan dolgokat megtenni, amelyek színesítik a hétköznapokat, hétvégéket és eleve a nyarat.

Egyáltalán nem kell elkeseredni azon, ha még néhány napos belföldön vagy külföldön eltöltött nyaralás sem fér bele. Annyi minden más van, ami színesítheti az életünket, jól érezhetjük magunkat, azonban hajlamosak vagyunk ezt elfelejteni. Olyan apróságokkal tehetjük élvezetessé a nyarat, amely hatással lehet ránk, a családunkra, barátainkra is, és kellemes élményként őrizhetjük magunkban.

Mi van körülöttünk? Mire figyelj a nyáron, ami örömet okozhat?

Mezítlábasan

Ha nyár, akkor napsütés, víz, de a nyárhoz tartozzon minél több mezítlábasan töltött idő. Mezítláb lenni azt is jelenti, hogy teljes mértékben képesek vagyunk csatlakozni a természethez, és az onnan érkező energiához. Ezen kívül immunrendszert erősítő természetes megoldás, hatással van a bőrre, az idegrendszerre. A gyerekek számára is szükség van a nyári mezítlábas létre.

Fesztivál

Végre maszk nélkül mehetünk mindenhová és már a rendezvényeknek sem állja útját a koronavírus. Élvezzünk ki minden adandó alkalmat arra, hogy zenei, szórakoztató vagy kulturális programon részt vegyünk.

Nyári nassolás

A fagyi, a jégkrém elmaradhatatlan az étrendből a nagy hőségben, és ha élményt szeretnénk okozni a gyerekeknek is, miért ne lehetne akár reggeliként tálalni?

Megtehetjük, hogy a hűsíti reggeli nasi gyümölcsök és tejszínhab formájában érkezik.  

Víz, víz, víz

Legyenek olyan napok, amikor minden a strandolásról, fürdésről szól. Induljunk, amilyen korán csak lehet, és akár zárásig maradjunk.

 

Nyári sütögetések, bulik

A grillparti és a szalonnasütés közelebb hozhatja a családot, a barátokat. Kötelező eleme a nyárnak. Nemcsak az ételekről szól, hanem közösségformáló program.

Hajnalig

A gyerekeknek is nagyobb szabadságot engedünk a nyári időszakban, és éjszakába nyúló programokat engedünk meg magunknak, amelybe belefér a sátrazás, a csillagles, tánc, koncert és bármi, ami szórakoztat, pihentet.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com)