Jump to content

25 éves sikertörténet: jubileumot ünnepel az INTERSPAR Magyarországon

2020. 03. 05. 12:01

Úttörőként a SPAR honosította meg Magyarországon a hipermarket-formátumot. 25 évvel ezelőtt, Győrben nyílt meg az első INTERSPAR, ma már 34 üzlet szolgálja ki a vevői igényeket országszerte. Az üzletformátum sikerét a széles árukínálat, a többletszolgáltatások, a jó megközelíthetőség, a családbarát megoldások és a folyamatos modernizáció alapozta meg. (X)

Gazdag áruválaszték – speciális igényekhez is

Az INTERSPAR gazdag és minőségi élelmiszer-választéka, illetve frissáru kínálata mellett háztartási cikkek, játékok, konyhai cikkek, írószeráruk és textíliák is kaphatók. Az üzletsoroknak köszönhetően pedig egy helyen lehet lebonyolítani a napi- és a nagybevásárlást is. A hipermarketekben több mint 30 ezer árut forgalmaznak, a saját márkás termékek száma pedig közel 3 ezer. Az INTERSPAR-okban a vegán, bio, laktóz- és gluténmentes termékekkel is folyamatosan bővül a speciális igényű táplálkozáshoz szükséges kínálat. Több áruházban az INTERSPAR to Go frissen előállított meleg és hideg étel kínálata is várja a vásárlókat.

Közel a vásárlókhoz

A kiskereskedelmi áruházlánc hipermarketjeit javarészt lakóövezetekben, a települések belsőbb kerületeiben építette fel, így az INTERSPAR-ok gyalogosan és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthetők, az autós vásárlókat pedig több száz ingyenes parkolóhely várja. A gyermekekkel érkező családok számára több hipermarket már játszóteret is biztosít.

Fenntarthatóság? Természetesen!

A vállalat üzletpolitikájának egyre meghatározóbb eleme a fenntarthatóság. Minden új INTERSPAR-ba környezetbarát és energiatakarékos hőkezelési és világítási technológia kerül beépítésre. A vásárlást az új egységek mindegyikében és a korszerűsített régebbiekben is önkiszolgáló kasszák gyorsítják. Az üzletlánc szakmai partnerével 17 áruházához 33 villamos járműtöltő egységet is telepített.

Jubileumi kedvezmények

Az év során az áruházlánc számos izgalmas és extra kedvezményt biztosít, valamint értékes nyereményeket kínáló promócióval örvendezteti meg a vásárlóit, hogy együtt ünnepelhessék a jubileumot. Ennek első állomása a 2020. március 5-ével induló különleges promóció, amely az egész éves születésnapi kampány nyitóakciója. Az INTERSPAR áruházak vevői legalább 7000 forint értékű vásárlás esetén egy olyan kupont kapnak, ami 5%-os blokkvégösszeg-kedvezményre jogosítja őket, de ha a szerencse melléjük szegődik, ez 10%, 15%, 25%, de akár 50% is lehet. Azaz: ennyivel olcsóbban vásárolhatnak, akár féláron.

www.spar.hu

(Forrás: Szerkesztőség)