Jump to content

Mostantól házhoz jön a SPAR

2019. 05. 08. 13:00

Ha nincs időd elmenni a boltba, és ott bevásárolni, majd kivárni a sort a kasszáig, utána jól megtömött szatyrokkal hazacipekedni, mostantól nincs más dolgod, mint felkeresni a SPAR webshopját. Kényelmesen, akár a kanapén ücsörögve, néhány kattintással elintézni az egészet. (X)

Az online vásárlás rengeteg előnnyel jár, hiszen nem csak kényelmes, de nincs sorban állás, nem kell rohangálni és cipekedni sem. Emellett a legtöbb esetben ugyanolyan bő a választék, mintha magában az üzletben járnál körbe és úgy tennéd bele a kosaradba a kiválasztott cikkeket. Mivel egyre többen választják a shoppingolás digitális változatát, a SPAR is azon dolgozott, hogy létrehozza a saját internetes áruházát, amely május 6-án kezdte meg működését. Mindez azt jelenti, hogy most már tényleg elég néhány kattintás, és a bevásárlást el lehet intézni bárhol, a SPAR prémium szolgáltatása ugyanis bármilyen platformon elérhető, éppúgy fut okostelefonon, tableten, mint számítógépen.

Ha a sok elfoglaltság miatt egyszerűen nincs lehetőséged arra, hogy személyesen keresd fel az üzletet, és inkább online szeretnéd elintézni a kis- vagy éppen nagybevásárlást, könnyen megteheted, amivel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg. Házhoz rendelhető minden termék, ami egy hipermarketben is kapható, és nem kell többet fizetni értük, hiszen azonos áron szerezhető be, összesen mintegy 18.000 árucikk.

Mivel a SPAR rugalmas kiszolgálást biztosít, így heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 8 órától 22 óráig, szombaton pedig 8 órától 18 óráig, kétórás idősávokban rendelheted meg mindazt, amire éppen szükséged van. Legyen szó hűtött-, illetve fagyasztott termékekről, más élelmiszerekről vagy éppen vegyiárukról, bármit beletehetsz az online kosaradba, majd ezt követően egyszerűen a bankkártyáddal fizethetsz. A házhoz szállítási szolgáltatás Budapest teljes területén, valamint 49 környező településen érhető el. A termékeket a SPAR környezetbarát papírtáskákban küldi házhoz.

A szolgáltatás internetes oldala: www.spar.hu/onlineshop

(Forrás: Szerkesztőség)