Jump to content

Idén a tavalyinál is hihetetlenebb a first lady karácsonyi dekorációja

2018. 11. 27. 16:50

Melania Trump második karácsonyát a fehér Házban ismét mesebeli fenyők között ünnepelheti.

Míg tavaly a tradíciók előtti tisztelet jegyében dekorálta Melania Trump a Fehér Házat, addig idén, Amerika kincsei adják a témát, ami azonban közös pont, hogy ezúttal is belecsempészett némi horrorisztikus elemet. A first lady tavaly a félelmetes árnyékokat adó hófehér fákkal a Karácsonyi lidércnyomás című film hangulatát alkotta meg, idén pedig vérvörös fenyők sorakoznak az egyik folyosón, mely a legtöbb kommentelőt leginkább a A szolgálólány meséjére emlékeztet.

Azonban a főbb elemek ezúttal is a klasszikus vonalat képviselik, melyekkel az ország “egyedülálló öröksége” előtt tisztelegnek.

Az előcsarnokot, piros üveggömbökkel díszített fák sorakoznak, mely a tekintetet a Kék szobában felállított, 5,5 méter magas, Fraser-jegenyefenyőig vezeti, melyet 152 méter kék bársonyszalaggal, arany gömbökkel és az államok nevét viselő díszekkel dekoráltak.

“Az év legörömtelibb része, amikor díszíthetjük a Fehér Házat, az idei dekorációnk pedig tiszteletben tartja a népünk szívét és szellemét. Szeretném minden önkéntesnek és dekoratőrnek megköszönni, hogy megalkották a ház karácsonyi hangulatát. A családom nevében pedig szeretnék kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni” – nyilatkozta Melania az ünnepi dekor leleplezésekor.

(Forrás: marmalade.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)