Jump to content

Kövesd Ördög Nórit a futófesztiválon!

2018. 09. 27. 15:16

Te is csatlakozhatsz a csinos és fitt műsorvezető példájához, aki a 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon 10 kilométer lefutására vállalkozott. Választhatsz persze más távot és módot is az erőnléted tesztelésére. Célba érésed után a felfrissülésedről a SPAR standján sorakozó minőségi ételek és italok gondoskodnak. Légy önzetlen, és a kellemes napot zárd a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezéseit támogatva. (X)

Az idei futóünnep különlegessége, hogy a 10 kilométeres távon elindul Ördög Nóri, a SPAR háziasszonya is, akihez bárki csatlakozhat. A csinos és fitt műsorvezető a Fuss Nórival! akció során a verseny előtt online tréning-tanácsadással segíti mindenki felkészülését, majd pedig október 6-án, szombaton 15.45 órakor várja a vállalkozó szellemű társakat a rajtnál egy jó kedvű, közös 10 kilométeres futásra.

A mozgás számtalan lehetősége

Nemcsak az áruházlánc háziasszonyával kocoghatsz: a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál 33. alkalommal is többféle lehetőséget kínál, hogy október 6-7-én az erőnlétedet próbára tedd. Szombaton a rövidebb futótávoké, valamint a tempósabb sétáé a főszerep. Ekkor tartják a SPAR 4x2 km-es váltó, a Nestlé Családi Futás, a Landliebe futás, a Riska Minimaraton és az Erste Maratonka futamait, illetve a Győri Édes Gyaloglás Kicsiknek és Nagyoknak 2,5 km-es családi sétáját. Ezen a napon kerül sor a Fodisz Esélyegyenlőségi Futamára is. Vasárnap a klasszikus maratoni táv teljesítésére vállalkozók futnak Budapest világörökségi helyszínein. A versenyzők itt is választhatják a páros formát, a Tolle UHT Maratonstafétán pedig négyfős váltócsapatok oszthatják el egymás közt a 42 kilométert. Ezen a napon a Real Nature 30 km-es távján is el lehet indulni. A budai Pázmány Péter sétányon, az idei rajt-cél-szakaszon a SPAR nemcsak a futókat, hanem a lelkes szurkolókat is szeretettel várja standjain.

Praktikus tippek az egészséges életmódhoz

A Pázmány sétányon, a futóverseny rajt-cél-szakaszán, a SPAR Életmód standnál, a rendezvényre látogatók – az egészségtudatos életvitellel kapcsolatos – saját márkás finomságokat kóstolhatnak meg, nyereményjátékokban vehetnek részt és a SPAR szakértőitől válaszokat kaphatnak a minőségi táplálkozással és a sportolással kapcsolatos kérdéseikre.

Önzetlenségeddel sokaknak segíthetsz

A SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közösen gyűjt mesekönyveket a rászoruló gyermekeknek. A szervezők a főtámogató standja melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket. A vállalat az idei futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal: közösen támogatják az „Ide hozzuk a játszóteret!” programot. A szervezet mobil játszóterei az ország több mint 300 kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A SPAR a saját standjának teljes bevételét ebben az évben is a játszótérprogram támogatására ajánlja fel.

(Forrás: Szerkesztőség)