Jump to content

Már hídhoz is szállít a KFC

2018. 07. 22. 17:00

Legújabb akciójával az étteremlánc Budapest rezdüléseire reagál, és házhozszállítási szolgáltatását hétvégi „hídhozszállítással” bővíti. A piknikezők így a nyárra lezárt Szabadság híd budai és pesti hídfőjéhez is kérhetnek friss KFC-ételeket.

A KFC fogásai tavaly június óta rendelhetők házhoz, Budapesten kívül immár az ország számos városában. A cég elsődleges közönségének, a városi fiataloknak most extra szolgáltatást kínál. Az akció a 2018. július 21. és az augusztus 5. közé eső hétvégéken tart. Ez idő alatt 1-es házszámmal a pesti, és 2-es házszámmal a budai oldal is szerepel a www.kfc.hu/futar adatbázisában, így csak a híd közelebb eső végéig kell a futár elé menni, ha ki vagyunk éhezve egy kis KFC-re.

A KFC csirkére specializálódott nemzetközi étteremhálózat, a világ egyik úttörő gyorsétteremlánca. Több mint 70 éve tartó sikerét fűszereket és gyógynövényeket tartalmazó eredeti receptjének köszönheti, amelyet Sanders ezredes alkotott meg hosszú évek során. Az ételeket friss, gondosan válogatott csirkehúsból készítik, ami nincs ledarálva vagy formára préselve. Magas minőségű ételek és kiszolgálás jó áron – ez a KFC, közel 19 400 étteremben, 115 országban világszerte.

Az AmRestről

Az AmRest a legnagyobb étterem-üzemeltető vállalat Kelet-Közép- Európában. Magyarországon a KFC, a Pizza Hut és a Starbucks márkák kizárólagos hazai képviselője. Jelenleg több mint 800 gyorséttermet és éttermet üzemeltet 12 országban, Magyarországtól Kínáig. További információért kattints IDE.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu, kfc.hu | képek: kfc.hu)