Jump to content

Az elmaradhatatlan utcai kiegészítő, a táska

2018. 05. 16. 13:59

Kirándulás? Fesztivál? Munka? Minden alkalomra jól jön egy praktikus és mutatós hátizsák vagy táska. A SPAR új hűségakciójában a dán Ellehammer termékeivel újíthatod meg nélkülözhetetlen úti kiegészítőidet. (X)

Ritka az olyan alkalom, amikor táska nélkül indulsz el otthonról. Ha tanulsz, könyvekre és jegyzetekre van szükséged, ha dolgozol, az aktuális munkamappákat kell magaddal vinned. Egy strapabíró hátizsák megbízható társad az edzőtermekben vagy a szabadtéri rendezvényeken, ha pedig nyaralsz, nagy hasznát veszed egy erős gurulós bőröndnek. Ha már édesanya vagy, nincs az a táskamennyiség, amit ne tudnál megtölteni a gyermeked számára fontos holmikkal, amikor éppen sétára indultok.

A skandináv minőségű dán Ellehammer-termékek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A SPAR a legújabb hűségakciója során kínált utazási kellékekkel a késő tavaszi és nyári útjaid szeretné még biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni.

A SPAR Magyarország a májustól szeptember elejéig tartó új hűség-promóciója során a dán prémium-márka magas minőségű, ergonomikus kialakítású és divatos utazási kellékeit és kiegészítőit kínálja. Jól használhatod a multifunkcionális táskát, a gurulós utazótáskát, a laptop-táskát, a hátizsákot, a válltáskát, a kozmetikai táskát vagy a három méretben kínált keményfedelű gurulós bőrönd egyikét, de jó szolgálatot tesz a háromdarabos utazótasak-szett is. A minden élethelyzetben praktikus Ellehammer-termékek – amelyek hűségpontokkal kiugróan magas kedvezményekkel, akár harmad áron megvásárolhatóak – a hosszabb-rövidebb utak hasznos és divatos kellékei. Bárhol és bármikor számíthatsz rájuk.

A május 10. és 2018. augusztus 19. között tartó pontgyűjtő akció alatt bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban elköltött 1000 forintos vásárlásod után 1 darab hűségpontot kapsz, amelyet pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz. 20 hűségpont megszerzését követően megveheted a 11-féle exkluzív Ellehammer-termék egyikét a feltüntetett – akár 66%-os – kedvezményes áron. Az INTERSPAR áruházak vásárlóinak szóló egyedi ajánlat a 24”-es keményfedelű gurulós bőrönd. Az összegyűjtött matricákat 2018. május 10-től tudod beváltani az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2018. szeptember 2-ig.

A részleteket itt találod: www.spar.hu

(Forrás: Szerkesztőség)