Jump to content

Átadták a SPAR új, ultramodern üzemét Üllőn

2018. 04. 03. 14:31

Egyre népszerűbbek a vásárlók körében a SPAR készen kínált szendvicsei és friss salátái. Ezek is a SPAR új convenience üzemében készülnek ezentúl, a legmodernebb technológiának köszönhetően garantált minőségben. (X)

Sokan fedezik fel mostanában a SPAR üzletek készen kínált, hideg fogásait. Ezek az úgynevezett kényelmi termékek egyre népszerűbbek, mivel remekül alkalmazkodnak a rohanó életmódhoz.

Kiváló minőség a fogyasztók ízlése szerint

A SPAR figyel a vásárlóira, lépést tart a folyamatosan változó fogyasztói trendekkel. Vásárlóinak szélesebb körű kiszolgálása, valamint a frissesség és kiváló minőség állandó biztosítása miatt döntött úgy a vállalat, hogy ezen kényelmi termékeket saját új, korszerű üzemegységben állítja össze a jövőben. Az 1,2 milliárd forintból megvalósított, 1500 négyzetméteres üllői üzem a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő létesítmény két csomagolósorral kezdte meg működését. Az üllői SPAR enjoy. convenience üzemben a legmodernebb technológiával készülnek a hideg élelmiszerek. A minőség biztosítására jellemző például, hogy a húskészítményt tartalmazó szendvicsekbe és salátákba a SPAR bicskei Regnum húsüzemében készülő termékek kerülnek.

A hét öt napjára tervezett gyártás során -kezdetben- naponta 4 tonna majonézes saláta és 20 ezer szendvics kerül majd az üzletekbe innen. A vállalat rövidtávú célja az, hogy SPAR-csoport minden áruházát ellássa az Üllőn készülő termékekkel.

Bővülő választék

A vásárlókat szeptembertől tizenöt – immár az új üzemben készült - majonéz alapú saláta és tizenötféle korszerűen összeállított szendvics várja a SPAR és INTERSPAR üzletekben. A jól ismert és kedvelt szalámis, rántotthúsos vagy körözöttes szendvicsek mellett feltűnnek izgalmas újdonságok is, mint a hal nuggets-es, a tojáskrémes variáció vagy a görög perec. A saláták széles kínálatában az almás-sajtos-kukoricás, az erdélyi, vagy a tabáni mellett természetesen megtalálható a klasszikus franciasaláta is.

A fejlesztési tervek között fontos helyen áll az enjoy. márkanévvel ellátott termékek választékának folyamatos bővítése. A fogyasztók pedig az enjoy. márkanév alatt háromféle leves, ötféle saláta, kétféle öntet, és hatfajta rizses-tésztás készétel közül választhatnak. Megízlelhetik a desszert-, snack- és gyümölcssaláta-kínálatot is, amelyek mellé különböző ízesítésű smoothie-kat, joghurtitalokat és kávékat is vásárolhatnak.

(Forrás: Szerkesztőség)