Jump to content

Mesés szakácskönyv Disney-rajongóknak a SPAR-ban

2018. 03. 01. 08:00

Szeretitek a klasszikus Disney-meséket? Most kedvenc figuráitok matricáit rendezhetik egy olyan albumba, amely mesés receptekkel van tele. Sőt, családi kártyajátékokat is gyűjthettek a SPAR üzleteiben. (X)

Az elmúlt évtizedekben világszerte több generáció nőtt fel a Disney mesevilágán. Édesanyaként is szívesen lekuporodunk gyermekünk mellé, ha éppen az egyik olyan klasszikus rajzfilmet nézi, amelyet mi is annak idején. Most a SPAR legújabb hűségakciója a Disneyvel közösen valósul meg: Mesés szakácskönyvet és matricagyűjtő albumot vihetünk haza.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet.

Izgalmas receptek a rajzfilmhősök világából

A mesék főhőseihez kapcsolódóan 5 kategóriában – reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok – izgalmas recepteket is találhattok. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű sütemény receptje, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a főételek közt a lecsós pizza szerepel, a Jégvarázs mesénél a jégérméket és a málnás tejturmixot láthatjátok. Uborkahajókkal utazhattok el a dzsungelbe, ahol Maugli mellett a Medvebocsok reggelije vár. Szenilla nyomában a korall fagyit is megkóstolhatjátok, a Verdák rajongóinak kedvence pedig biztosan a Szelep kupa koktél lesz.

Az albumhoz kapható 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően változatos kártyajátékokkal – memóriajátékkal, kártyacsatával – játszhattok.

A hűségakció 2018. március 1-től április 25-ig tart. Nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forint után egy ingyenes, 4 matricát és 2 kártyát tartalmazó csomagot kaptok, de hasonló tartalommal 99 forintért meg is vásárolhatjátok őket. A matricákat a 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba lehet rendszerezni, amelybe összesen 144 kép illeszthető. A Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. További információkért kattintsatok a www.spar.hu weboldalra!

(Forrás: Szerkesztőség)