Jump to content

Adventi naptár a KUPLIO.hu oldalon – Minden ablakocska mögött egy nagyszerű kedvezmény

2017. 12. 08. 12:47

Az adventi naptár egy olyan dolog, amelyet talán mindenki kedvel. Végül is, ki ne szeretné a meglepetéseket? Rövidítse le az év legszebb ünnepére való várakozás idejét naptárunkkal, és biztosan nem fogja megbánni. Végtére is, mindannyiunkban megbújik még a gyermek. (X)

Nagyszerű kedvezmények, kuponok és kódok egy helyen

Szereti a meglepetéseket? Mi igen, ezért készítettünk Önnek egy különleges adventi naptárt, amelyet egész biztosan imádni fog. Végül is ki mondta, hogy minden ablakocska mögött csak édes nyalánkság bújhat meg? Számolja vissza a napokat karácsonyig a KUPLIO.hu oldallal, és egész biztosan még spórol is vele.

Akár szeretteit szeretné meglepni, akár saját magát megörvendeztetni valamivel, kedvezményeink egész biztosan jótékony hatással lesznek pénztárcájára. A portál a 24 legjobb kedvezmény kupont és kódot tartalmazza, amelyeket felhasználhat karácsonyi ajándékok vásárlásához is kedvenc webáruházaiban, amelyek között megtalálható például a Notino, az Electronic Star, a Tesco vagy a Timestore.

Nem kétséges azonban, hogy a legjobb kedvezményeket találja itt, amelyeket felhasználhat elektronika, ruházat, cipők, játékok, kozmetikumok vagy bútorok, illetve a lakásdekorációs termékek vásárlására.

Mit kell tennie?

Mindössze annyit kell tennie, hogy meglátogatja a Kuplio.hu oldalát, és ráklikkel az Adventi naptár mezőre. Minden napra egy remek akciót rejtettünk el, ami azonban időben korlátozott lesz. Nem szeretne egyik karácsonyi kedvezményről sem lemaradni? Nem probléma. Adja meg az oldalon e-mail címét, és naponta tájékoztatást kap az aktuális kedvezmény kuponról. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

Próbálja ki adventi naptárunkat, amelyről nem tud majd leszokni! Vásároljon időben ajándékokat az egész családnak a fa alá, és szentelje a megspórolt időt szeretteinek. Már ma kezdünk!

 

(Forrás: Szerkesztőség)