Jump to content

Advent: körhinta + adományozás + magyar dizájnerek

2017. 12. 04. 08:00

Adományozz körhintával, csábulj el a magyar dizájnerek egyedi, különleges termékeitől és örömmel vásárolj ajándékokat karácsonyra! Mindezt megteheted az Allee Bevásárlóközpontban, ahol ráadásul feltöltődhetsz szeretettel is. (X)

Örömteli, karácsonyvárós hangulat lesz egész decemberben a budapesti Allee Bevásárlóközpontban. A gyermekek a nosztalgia körhinta csodálatos táltos paripáin ülve vágtáznak be Meseországba, hogy újból és újból átélhessék a határtalan boldogságot. Milyen jó lenne, ha a felhőtlen játék és öröm már gyermekkorban összekapcsolódna az adományozás nemes érzésével! Ezért a bevásárlóközpont azt javasolja, hogy a szülők a körhinta egyszeri használatával egyúttal egy jelképes, 200 Ft-os adomány formájában támogassák a Madarász utcai Gyermekkórház alapítványát. A Gyermekkor Alapítvány az egy hónap alatt összegyűlt teljes összeget olyan létfontosságú eszközök beszerzésére fordítja majd, mint például infúziós pumpa vagy betegfigyelő monitorok, amiket az Intenzív, és a Koraszülött - Csecsemő osztályokon fognak használni.

A magyar dizájnerek egyedi, különleges és minőségi termékeket készítenek. Sokszor viszont bonyolult megtalálni ezeket a nem mindennapi tárgyakat. Most azonban az adventi ünnepvárás egyik szép ajándékaként az Allee közel száz magyar dizájner alkotásainak ad lehetőséget, hogy bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt. Az Ajándék Terminál dizájnvásáron többek között ruhák, divatkiegészítők, ékszerek, lakásdekorációs tárgyak, gyermekeknek szánt termékek és még sok egyéb portéka közül válogathatsz. A Hybridart Management már régóta a szívén viseli a magyar dizájnerek sorsát, és most szerencsére december 24-ig könnyen találkozhatunk a termékeikkel is.


Ráadásként pedig kattints és nyerj! December 1. és 30. között látogass el az Allee Bevásárlóközpontba, és posztolj képet Instagramra gyermekedről, ahogy éppen körhintázik, használd az #alleekaracsony hashtag-et, és, ha a szerencse neked kedvez, Allee vásárlási utalványokat nyerhetsz! A ráadás ráadásaként pedig december 6-án naná, hogy jön a Mikulás az Allee-ba is!!!


December minden vasárnapján ünnepi nyitvatartással várunk!

(Forrás: Szerkesztőség)