Jump to content

Tiszta életerő, könnyed ízek a SPAR vegán kínálatában

2017. 12. 01. 16:03

Eddig sok időt és odafigyelést igényelt a vegán életmód fenntartása: ennek azonban szerencsére vége, hiszen a SPAR kijelölt üzleteiben már kaphatók a Veganz növényi eredetű, széles választékú, ellenőrzött minőségű és tápanyagokban gazdag termékei. (X)

Néhány éve még érdeklődve tekintettünk a tisztán növényi táplálékot fogyasztó vegánokra, ám mára a hazai vásárlóközönség jelentős része tisztában van azzal, hogy sok előnye van ennek az életmódnak. A vegán emberek különösen szigorúan veszik a növényi táplálkozást, hiszen nem csak húst, hanem semmiféle állati eredetű összetevőt nem vesznek magukhoz: így kerülik a tejtermékeket, a tojást és a halak fogyasztását is.

Ez a tudatos táplálkozás gazdag fehérjében, tápanyagokban, sokan ezért döntenek az egészséges életmóddal összeegyeztethető étkezés mellett, mások esetleg ételallergia miatt. A vegán táplálkozás eddig azonban komoly odafigyelést és időbefektetést igényelt, mivel az alapanyagok beszerzése és az állati származékmentes fogások elkészítése nem volt egyszerű.

A SPAR Magyarország a kezdetek óta kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos életmód népszerűsítésére, amelynek egyik legfontosabb eleme a táplálkozás. Ezért a nyugat-európai trendnek megfelelően folyamatosan bővíti az egészséges életmódot támogató termékei választékát. Most a Veganz növényi eredetű termékeit kínálva teszi egyszerűbbé a vegán táplálkozást.

A Veganz márka egyik legelső volt Európában a növényi alapú élelmiszerek között. Gyártója kiemelten figyel a minőségellenőrzésre és az egyedülálló ízekre, azért, hogy a növényi alapú táplálkozás is könnyedén megvalósíthatóvá váljon. Folyamatosan bővülő árupalettája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

A változatos igényeknek is megfelelő, több mint 60 féle termék között olyan finomságokat találhatunk, mint az organikus növényi tejek, a magas ásványianyag-tartalmú magkrémek, a magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint különféle édes és sós nassolnivalók.

Jó hír azoknak, akik szívesen csökkentenék a finomított cukor fogyasztását, hogy többféle cukormentes, mégis teljesen természetes édesítő is elérhető a SPAR boltjaiban. De csemegézhetünk bio, nyers, glutén- és szójamentes harapnivalók közül is.

A vásárlók tájékozódását nagyban elősegíti, hogy a csomagolásokon az adott áruval kapcsolatos összes információ, az allergén-megjelölések, a glutén- vagy szójamentesség, vagy akár a biotermék-minősítés is jól láthatóan fel van tüntetve.

További információkért és az üzletlistáért kattints a www.sparsajatmarka.hu weboldalra!

(Forrás: Szerkesztőség)