Grillen például remekül elkészíthető a SPAR saját húsüzemének kiváló minőségű Regnum marha rostélyos steakje. A steakkedvelők körében igazi csemegének számít, mivel az izomrostok faggyúval finoman átszőttek, márványozottak, így a hús sütés közben nem szárad ki, zamatos és puha marad. A marharostélyos sokak kedvence, mégis félnek otthon megsütni, és borsos áron rendelik a steak house-ok étlapjáról. Holott már egy kevés rutin birtokában is könnyen és gyorsan elkészíthető vacsora. A marhahússteak a húsok királya: ízletes, remek dolgozni vele, és szinte garantált a csodálatos végeredmény.
5+1 egyszerű lépésben tökéletes steaket készíthetsz te is.
1. Válassz kiváló minőségű húst, REGNUM rostélyost (vagy bélszínt, hátszínt, fehérpecsenyét).
2. A szeleteket minimum 2 cm vastagságúra vágd.
3. Sütés előtt pihentesd a húst szobahőmérsékleten.
4. A serpenyőt füstölésig hevítsd, majd zsiradék nélkül kezd el a húst mozgatva pirítani. Ujjpróbával ellenőrizheted, hogy elkészült-e a steak.
5. A sütést követően 4-5 percig hagyd meleg helyen állni, és tálalhatod is.
5+1. A steaket ízlés szerint sütés előtt és után is sózhatod, borsozhatod.
Ha pedig sokan vagytok, akkor Nektek találta ki a SPAR a vödrös kiszerelésű pácolt grilltarját! A Regnum tarja igazán grillre termett: mivel zsírban bővelkedik, így nem szárad ki, magyaros fűszerezése tükrözi a hagyományos ízvilágot, ezért faszénen elkészítve ízletes fogás válhat belőle.
A nyári szezonban a SPAR saját húsüzeméből kikerülő friss és minőségi termékekkel, húsokkal, grillkolbászokkal biztosan Te leszel a nyári esték királynője!