Jump to content

Rajongás más szinten – 2. rész

2017. 04. 25. 19:00

Mindenkinek vannak példaképei. A legtöbben a környezetéből választ olyan valakit, akire hasonlítani szeretne, akire felnéz és követni szeretné. Az internet térnyerésével ma még könnyebb megtalálni azt, akiért rajonghatunk. Nem mindenki teszi ezt egészséges szinten.

Valaki iránti rajongást úgy is ki lehet fejezi, hogy az a célszemély életére is kihathat, sőt mi több, veszélyessé válhat az imádat. A következő rajongó szerencsére senkire nem veszélyes, hacsak nem magára, ugyanis a férfi annyira imádja Miley Cyrust, hogy az énekesnővel kapcsolatos tetoválásokat varratott magára. 29 tetoválásával nemhogy imponált volna Miley-nak, az énekesnőt egyenesen felháborította és félelmetesnek tartotta. A férfi elkeseredett, hogy bálványa így reagált rajongása fokára, így néhányat el fog tüntetni bőréről.

A The Walking Dead című sorozat egyik szereplőjét, Norman Reedust is megtalálják az őrült rajongók. Egy hölgy rajongója saját mellimplantátumát juttatta el a színésznek. Az eltávolított implantátumot postán küldte el, és azóta már gyarapodott a "gyűjteménye". Olyan rajongója is akadt, aki egy közös fényképezés során megharapta a sztárt.

Kartonférj

A következő rajongást már az őrült jelző illeti. Jared Leto színész, énekes iránt mutatott fanatizmus már beteges. Nem tudni, hogy ki az, aki még saját fülétől (vagy másétól) megszabadult és azt elpostázta kedvencének egy levél kíséretében, amely csak annyit tartalmazott: "Hallasz?". Hűha! Leto nem hallotta ettől jobban rajongóját, de hogy az a személy sem, akinek a füle a sztárnál kötött ki, az biztos.

Ugyancsak kevésbé fájdalmas és ártalmas az Edward Cullen imádat, amelyet egy fiatal hölgy tanúsít. A nő már férjezett asszony, csakhogy a férj nem más, mint Edward Cullen kartonból készült mása. Edward Cullen az Alkonyat-sorozat egyik főszereplője, akinek megtestesítője Robert Pattinson. A fiatal férfi kartonmásával kötött örök hűséget Las Vegasban az elfogult rajongó, azóta magával hurcolja papírférjét ahová csak tudja. Ennyire csalódott volt az igazi férfiakban?

Jennifer Lopez az egyik legkedveltebb énekesnő, akiért sokan rajonganak. A legtöbb ártalmatlan, de mindig akad köztük egy ijesztő eset is, mint az a férfi, aki rejtélyes módon bejutott az énekesnő birtokára és kiélvezte a híresség "vendégszeretetét" hat napon keresztül. Ennyi időre volt szükség, hogy a biztonságiak rátaláljanak a férfire, aki az ott tartózkodásáról folyamatosan megosztott fotókat közösségi oldalán. Mégis, ki mondhatja el magáról, hogy J-Lo vendége volt egy hétig?

Nemcsak a világhírű, külföldi sztárokat utánozzák és rajongják körbe. A hazai sztárvilág tagjai sem mentesek fanatikus rajongóktól. Vastag Csabát sok hölgy kitüntet a figyelmével. Az énekes néha már úgy érezte, hogy az életére is törnek. Szeretetüket igazán furán mutatják ki, ugyanis többször kellett azzal szembesülnie Vastag Csabának, hogy autója gumiját kilyukasztották. Most akkor kedvelik, vagy sem?

Dolhai Attilát igen ártatlan módon ostromolják, hacsak nem az egészségére és alakjára nem ártalmas, ugyanis valamilyen módon megtudták kedvenc süteményét, így az Operettszínház portáján rendre feltűnik ismeretlen rajongóktól származó süteményadag.

(Forrás: marmalade.hu | huffingtonpost.co.uk, mirror.co.uk, abc7.com/képek)