Jump to content

Garfield köszöni, jól van – és visszatér

2017. 03. 17. 10:15

Rejtélymánia címmel nyolcadik alkalommal indítja el a SPAR Magyarország a Garfield matricagyűjtő albumot. Az ismeretterjesztő kiadvány most bolygónk megoldatlan rejtélyeit, a világűr és a természet misztikumait mutatja be. (X)

A Garfield matricagyűjtő albumsorozat 7 kötete minden eddigi rekordot megdöntött az elmúlt években: az ismeretterjesztő kiadványból több mint 2,1 millió fogyott országszerte, és 156 millió matricacsomag talált gazdára az áruházakban 2011 óta. A SPAR Magyarország jóvoltából az olvasókhoz hűségpromóciók keretében eljuttatott Dzsungelmánia, Szafarimánia, Óceánmánia, Magyarország, Hegymánia, Szigetmánia és Állati Rekordok című albumok sokakat tájékoztattak mókás módon.

A Rejtélymánia és a hozzá csatlakozó 200 különféle matrica segítségével az olvasók játékos, szórakoztató formában ismerhetnek meg titokzatos épületeket, találkozhatnak a világűr titkaival, és misztikus eseményekről, természeti furcsaságokról, különleges lényekről olvashatnak 65 oldalon keresztül. Feltárulnak a piramisok kamrái, földre szállnak az ufók, kiderülnek a Húsvét-szigeti fejszobrok és Stonehenge talányai is.

A SPAR Magyarország gyűjtőakciója március 16-án indult és 8 héten át tart. A SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletek vásárlói minden elköltött 3 ezer forintjuk mellé 1 ingyenes, zöld színű matricacsomagot kapnak, amely 5 különféle matricát rejt. Az áruházakban ezeken kívül különféle kiemelt termékek mellé ugyancsak ajándék zöld matricacsomag is jár. Ezen kívül a kasszáknál kék színű matricacsomagot is lehet vásárolni 99 forintos csomagáron, így az album még gyorsabban betelhet. A különleges matricák között ezúttal is vannak recés felületű, csillogó, fémes hatású és körvonalakat követők is. Mindezeket a Rejtélymánia albumban gyűjthetik, amely 599 forintért kapható a SPAR csoport üzleteiben.

Okostelefonra ingyenesen letölthető alkalmazást is fejlesztettek a SPAR legújabb akciójához, amely segítségével még több rejtélyt fedezhetnek fel az olvasók. Az applikáció révén beolvasható 20 különböző, a könyvben speciális ikonnal jelölt matrica és kép, valamint az album borítója is. Ezen kívül számos extra tartalom – 3D Augmented Reality, audio tartalom, illetve képgaléria – jelenik meg a felhasználók számára.

Minden lehetőség adott, hogy az új Garfield-akcióval kicsik és nagyok játszva tanuljanak.

www.rejtelymania.hu

(Forrás: Szerkesztőség)