Jump to content

Jennifer Lawrence a szívünkből szólt!

2015. 12. 30. 11:20

A gyönyörű színésznő szívünkből szólt, amikor elmondta, hogy miért nem szereti a szilvesztert. Igen, a bulizási kényszer és a kötelező lerészegedés is köztük volt.

Jennifer Lawrence, annak ellenére, hogy bebizonyította nekünk, érdemes az Oscarra, ugyanolyan, mint mi: rengeteg csapnivaló szilveszter éjszakán van már túl.

Azt gondolnánk, hogy december 31-én a színésznő úszik a színvonalas bulimeghívásokban, de saját bevallása szerint soha nem volt még egyetlen jó szilvesztere sem.

- Gyűlölöm! Sosem voltam még egyetlen jó szilveszteri partin sem – nyilatkozta legutóbb. – Mindenki bulizni szeretne, de valójában mindenki csak csalódott lesz.

Jennifer azt is elmondta, hogy idén nem tervez semmit, de talán idén is az lesz, ami eddig minden évben: lerészegedés és csalódottság. Bár a színésznő igen keserűen nyilatkozott a szilveszteri terveiről, 2015 elég jó év volt számára.

A Forbes 2015 legjobban fizetett színésznőjének választotta, és az Éhezők Viadalának befejező része, amelyben főszerepet játszott, ismét kasszasiker lett.

 

www.independent.co.uk

Fotó: facebook.com/JenniferLawrence