Jump to content

Örökre búcsút inthetünk a tokának!

2015. 01. 29. 11:42

A szakemberek azt ígérik, nemsokára piacra dobják a forradalmi zsírégető injekciót, amely egy csapásra leszámol az áll alatt gyűrűződő hurkákkal.

Amerikai kutatók forradalmian új módszert dolgoztak ki, mellyel hatékonyan csökkenthetjük, vagy akár meg is szüntethetjük a kevéssé előnyös tokákat, mégpedig úgy, hogy nem kell a plasztikai sebész kése alá feküdnünk! Az új eljárás során ugyanis egy speciális zsírégető anyagot fecskendeznek a bőrbe.

Az ATX-101 nevezetű anyagról feltalálói azt állítják, hogy csak a kritikusabb pontokon fejti ki áldásos hatását, a környező területeket azonban nem érinti. Az ATX-101 a dezoxikólsav egyik variációja, ez a molekula a testben természetesen is megtalálható.

Az arc fiatalítására eddig is használtak botoxot, illetve ráncfeltöltőket, ám korábban nem létezett olyan egyszerű eljárás, ami az áll alatti zsírszöveteket eltüntetné, a tokát eddig csak kockázatosabb sebészeti beavatkozással tudták eltüntetni.

Az új fajta injekciót at elmúlt évek során 1600 emberen tesztelték Amerikában és Európában, a gyógyszer előállítója szerint az alanyok 90%-ánál érezhetően lecsökkent az áll alatti zsírszövet a kezelést követő két éven belül.

(Kép: arizonafoothillsmagazine.com)