Jump to content

Lelepleződött a brazil fenekek titka?

2015. 01. 19. 11:14

Az utóbbi időben a csontsovány nőideált felváltotta a gömbölyded, homokóra forma. A dús keblek és a hatalmas, formás tompor azonban nem mindenki génkészletének adatik meg. Vagy mégiscsak van az a pénz?

Egy Miamiban található szépségszalon bizarr szolgáltatást kínál azoknak a hölgyeknek, akik az új divat hullámaival úszva maguk is Kim Kardashianéhoz hasonlatos gömbölyű popóval szeretnék meghódítani a férfiakat.

A vákuum terápiára hallgató eljárás során a hölgyek fenekére két hatalmas szivattyút csatolnak, melyek segítségével az alanyok hátsó fertályát igyekeznek divatosan termetessé varázsolni.

A Sculpting Goddess eljárás 45 percig tart, és 60 dollár az ára, de minden bizonnyal nagy lesz rá a kereslet, hiszen ígérete szerint nem csak megnöveszti a női tomport, de a cellulitiszt is leszippantja róla, illetve a bőr is sokkal simább és bársonyosabb lesz általa.

A tökéletes popó eléréséhez alkattól függően négy-hat szivattyúzás szükségeltetik. Az eredmény pedig a szalon állítása szerint a zsír átmozgatásával állandó marad, úgyhogy a hátsó felen szivattyúzott hölgyek szurkolhatnak, hogy továbbra is kitartson a brazil fenekek világhódító őrülete.

(Kép: glorysurgery.com)