Jump to content

Félmeztelen modellek a kóbor kutyákért

2014. 10. 21. 11:16

A reklámszakmában azt már régóta tudni vélik a szakemberek, hogy meztelen nőkkel szinte mindent –padlóápolótól kezdve luxus autóig- el lehet adni. Most ezt a szemléletet vette kölcsön egy New Yorki állatmenhely egy kis csavarral –és milyen jól tette!

A New Yorki állatmenhely 2015-re gusztusos naptárat adott ki, amelynek lapjain félmeztelen férfiak pózolnak a kutyaotthon elárvult lakóival. Az ’Izompacsirták és ebek’ nevezetű kiadvány célja, hogy pénzt gyűjtsön az otthon számára amellett, hogy az állatok jogaira is felhívja a figyelmet.

Hogy a megcélzott figyelem vajon mennyire fog elkalandozni az urak olajos muszklijai láttán, azt nem tudjuk, a kutyáknak remélhetőleg jót fog tenni a hatalmas hírverés.

A profi képeket egyébként New York egyik legmenőbb sztárfotósa, Mike Ruiz készítette, aki maga is személyesen érintett a kóbor kutyák szívszorító történetében, 2012 óta ugyanis együtt él örökbefogadott pit bulljával, Oliverrel.

A két nap alatt elkészült fotósorozat máris hatalmas sikernek örvend, messze túlszárnyalva a kezdeti elképzeléseket. Ehhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy a fotós elhintette, nem csak a kutyák keresnek szerető otthont, de a képeken pózoló urak nagy része is szingli ... még. Így aki a kalendár lapozgatása közben kedvet érez, akár mindkettőt örökbe fogadhatja.

(Daily Mail)