Jump to content

Halloweeni buli ötletek

2014. 10. 18. 10:54

Halloween tájékán egyre többen szerveznek házibulikat, ami nem is csoda, hiszen könnyen különleges atmoszférát varázsolhatunk néhány egyszerű kellék és mókás étel segítségével!

Hogy segítsünk a buli megszervezésében, összegyűjtöttünk néhány ötletet, amivel fokozhatjük a rémisztő hangulatot.

A lakásba dekorációnak készítsünk boszorkányseprűket néhány ág és papírzacskó felhasználásával. A zacsikat vagdossuk be a nyilásától indulva párhuzamosan, majd az egészet erősítsük madzaggal a faágra.

(Kép innen)

 

A felszolgált italoknak is adhatunk ijesztően fantasztikus külsőt! A gyerekek is fogyaszthatják a Shirley Temple-ről elnevezett alkoholmentes koktélt, ahol az ásványvízbe injekciózhatják a szörp piros szirupját. Rémisztő!

 

Nem kell feltétlenül csak egészségtelen cukorkákkal és csokoládékkal tömni a gyerekeket még halloween idején sem! Banánból remek szellemeket készíthetünk, melléjük pompásan illik a mandarinból fabrikált sütőtök.

(Kép innen)

Ha van jól bevált csokis keksz receptünk, azt ilyenkor remekül feldobhatjuk egy kis ételszínezékkel. Ha csokoládé darabkék helyett csokiszemeket süünk beléjük, mókásan ijesztő lesz a végeredmény.

(Kép innen)

 

(Képek: sheknows.com, Whitelightsonwednesday)