Jump to content

Három perc táncért három hét börtön

2014. 09. 27. 15:15

Katonai börtönbe kerülhet a gárdista, aki a Buckingham palota előtt fittyet hányt a szigorú szabályzatra, és ahelyett, hogy mozdulatlanul állt volna, mókás táncba kezdett a turisták szórakoztatására.

A húsz éves testőr, Samule Holmes csupán a turistákat akarta szórakoztatni, amikor táncra perdült, ám igen magas árat fizetet a szabályszegésért: a katonai bíróság három hét elzárásra és 1000 font pénzbüntetésre ítélte.

Története egyébként igen hamar bejárta a világot, a pár perces mókázásról készült videót eddig több, mint két és fél millióan látták a Youtube-on.

-Sam mindig is egy igazi mókamester volt, aki ráadásul nagyon szeret táncolni. –meséli róla egyik barátja, aki azt is elárulta a sajtónak, hogy Sam sem gondolta volna, hogy a katonaság ilyen komolyan veszi majd a produkciót.

Szegény testőrnek azonban csalódnia kellett, felettesei nem ismernek tréfát. A börtönbüntetésen felül Samnek több órás menetelési gyakorlaton is részt kell majd vennie, ezen kívül számos lehetőségtől is megfosztják, nem látogathat ki a városba majd a barátaival, ha végre visszahelyezik londoni csapatához.

Sammel minden bizonnyal példát akarnak statuálni, hogy többet egy Buckinghami testőrt se kísértsen meg a bohóckodás gondolata, miközben a palotát kellene fapofával őrizniük, bármekkora is a rajongó közönség a kapuk előtt.

(Kép: popdust.com)