Jump to content

Ez lesz a legmenőbb fesztiválkellék!

2014. 07. 10. 20:30

A legújabb sláger az a „csodakarkötő”, ami a fesztiválozók egyik nélkülözhetetlen kelléke lehet. Mint például a másnaposság elleni tabletta. A karkötő segítségével bárkit ismerősnek jelölhetünk, mutatjuk is, hogyan!

A fesztiválkarkötő a Facebook-profilunkkal van összekötve, és úgy tudunk valakit ismerősnek jelölni, ha összekapcsoljuk karkötőnket a jövőbeli barátunkéval. Ehhez meg kell nyomni a szalagon lévő szív alakú gombot, és máris küldi az értesítést az ismerősnek-jelölésről. Természetesen itt is adott a lehetőség a felkérés visszautasítására.

Facebookon tulajdonképpen kétféle felhasználó létezik: van a válogatósabb, és van, aki mindenkit ismerősnek jelöl, még azt is, akit valójában nem ismer (csak szeretne). Az utóbbiak számára nyújthat segítséget ez a karszalag, hiszen segítségével sokkal könnyebben és gyorsabban ismerkedhetünk. Bárkivel megismerhetünk, aki a közelünkben tartózkodik, és csupán egyetlen gombnyomás elegendő hozzá.

A fesztivál előtt a szórakozni vágyóknak regisztrálniuk kell karkötőjüket egy online felületen, ahol egyúttal Facebook-profilukkal is szinkronizálni tudják. Amikor a fesztiválon találkoznak valakivel, akit ismerősnek szeretnének jelölni, a két felhasználónak egyidejűleg kell megnyomni a szív alakú gombot a karszalagon. Ekkor a szalagon megjelennek bizonyos információk a másik félről, és ezek tudatában eldönthetjük, hogy vissza akarjuk-e jelölni.

Olyan infókat tudhatunk meg például, hogy kik voltak azok, akivel az adott felhasználó a nap során kapcsolatba lépett, így még inkább megkönnyítik számunkra a döntést.

Először a Belgiumban megrendezésre kerülő Tomorrowland nevű nagyszabású és igazán káprázatos fesztiválra készülnek ilyen karkötők, és reméljük, hogy hamarosan hozzánk is megérkeznek.

 

(Forrás: www.dailymail.co.uk fotó: tomorrowland.com)